Vacature: Werkvoorbereider kozijnen Middelstum

  • Salaris Tussen € 2700,- en € 3200,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Middelstum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als werkvoorbereider/tekenaar ben jij verantwoordelijk van begin tot eind van een project. Je taken zijn afwisselend en uitdagend. De fabriek waarin je komt te werken is in de afgelopen tijd flink gemoderniseerd. Er zijn nieuwe machines aangeschaft en naast kozijnen worden nu ook HSB-elementen gemaakt. Het bedrijf is dus vol in ontwikkeling en met ambities. De eigenaar heeft grote plannen en hij is daarom op zoek naar versterking van het team. 

Uiteraard start je met een inwerktraject. Na het inwerken wordt het hele project jouw verantwoordelijkheid. Vanaf het moment dat de opdracht is gegund, tot het moment dat het kozijn naar de bouw gaat. Je start uiteraard met het maken van de tekening, bestelt de materialen, zorgt ervoor dat de collega’s in de fabriek goed geïnformeerd zijn, beantwoordt vragen, hebt contact met de klant en zo begeleid je het volledige proces.

Ook stuur je de CNC-gestuurde machines aan die het hout afkorten en de onderdelen op maat maken.

Functie-eisen

  • ervaring als tekenaar/werkvoorbereider
  • communicatief vaardig
  • kritisch zijn en denken in oplossingen
  • kennis van KVT, Matrix en HSB CAD (bij voorkeur)
  • 32-40 uur per week beschikbaar

Over het bedrijf

Deze timmerfabriek maakt kant-en-klare gevelelementen voor aannemers en particulieren. Voor jou betekent dit afwisseling tussen grote en kleine projecten. De sfeer binnen het bedrijf is informeel. Dat betekent dat er ruimte voor iedereen is om met verbetervoorstellen te komen en mee te bouwen aan de organisatie. In totaal werken bij het bedrijf zo’n 20 werknemers, waarvan 15 in de productie. Jij gaat aan de slag in een team van 4 werkvoorbereiders/tekenaars op kantoor. Jij en je directe collega Erwin pakken samen het werk voor de kozijnen, ramen en deuren op.

Wat wij bieden

Je maakt deel uit van een modern timmerbedrijf waar ruimte is voor eigen inbreng. Ook thuiswerken is bij dit bedrijf geen enkel probleem. Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Uiteraard staat hier financieel ook wat tegenover. Je ontvangt een mooi salaris tussen de € 2.700,- en € 3.200,- bruto per maand. Dit is afhankelijk van je ervaring, maar we komen hier altijd uit. Je start met een tijdelijk contract via Abiant. Echter, wanneer het van beide kanten goed bevalt kan dit een vast contract worden.

Enthousiast geworden en wil jij aan de slag als werkvoorbereider/tekenaar kozijnen bij dit moderne bedrijf in Middelstum? Solliciteer dan voor 30 juni. Voor meer vragen of informatie over de vacature 'Werkvoorbereider kozijnen Middelstum' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via