Vacature: Chauffeur ADR

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Heb jij je ADR certificaat naast jouw rijbewijs B behaald en ben je op zoek naar een 'nieuwe' uitdaging? Dan ben jij de chauffeur waar wij naar op zoek zijn!

Als ADR chauffeur rijd je de hele provincie rond aan de hand van de planning. Dagelijks stippel jij je eigen route uit en rijd je langs verschillende opdrachtgevers om klein gevaarlijk afval in te zamelen. Van maandag tot en met vrijdag ben je van 08.00 uur tot 17.00 uur onderweg. Het kan voorkomen dat je op bepaalde dagen iets langer doorrijdt, waardoor je op de vrijdag vervroegd aan je weekend kan beginnen.

Functie-eisen

  • rijbewijs B
  • geldig ADR certificaat

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever biedt veel afwisseling in de werkzaamheden en heeft een laagdrempelige cultuur waar een geintje op zijn tijd prima past.  Zij zoeken ter aanvulling op hun team van 15 collega’s een zelfstandige collega die weet van aanpakken.
Dagelijks zorgt onze opdrachtgever ervoor dat klein gevaarlijk afval wordt ingezameld bij hun opdrachtgevers om deze vervolgens in eigen fabriek te scheiden en verwerken.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een functie als chauffeur met ADR certificaat waarin je veel afwisseling hebt en voor langere tijd fulltime aan de slag kunt. Bij wederzijds goed bevallen is er uitzicht op een vast dienstverband. Je salaris wordt uitbetaald conform cao Metaal & techniek en zal naar verwachting liggen tussen € 10,24 en € 14,37 bruto per uur. Dit is afhankelijk van jou leeftijd en ervaring,

Ben jij geïnteresseerd in de functie van chauffeur met ADR certificaat en ga jij het liefst vandaag nog aan de slag? Reageer dan voor 30 juni. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature ‘ADR chauffeur’ Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda via het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via