Vacature: CNC frezer

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bolsward
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Weet jij als geen ander de computer gestuurde machines weer aan te sturen? Houd jij van kwaliteit leveren en ben jij een ervaren CNC frezer? Dan wordt onze opdrachtgever super blij van jou! Voor een opdrachtgever uit Bolsward zijn wij op zoek naar een CNC frezer. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Als CNC frezer fabriceer en bewerk je onderdelen voor machines door middel van CNC frezen. Als CNC-frezer is ieder dag weer anders. Je bent iedere dag weer bezig met het bewerken van andere producten met de freesmachine. Daarnaast stel je de machine perfect af en optimaliseer je het proces steeds verder. Je kent de machine op je duimpje, en je maakt opstellingen waardoor je hoogwaardige producten aflevert. Daarbij bewaar je de rust en en is iedere dag weer en feest om aan het werk te zijn. Elke dag weer toon jij je kwaliteiten en laat jij zien dat jij de expert bent met de freesmachine. Er staan verschillende machines in het hypermoderne machine park, daarom is het belangrijk dat jij je op meerder machines thuis voelt. Het is ook mogelijk om als CNC draaier aan de gang te gaan, ook hierin zijn volop mogelijkheden.

Functie-eisen

  • technische opleiding
  • ervaring met CNC-frezen
  • VCA-certificaat (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een allround technisch bedrijf in de omgeving van Bolsward. Ze produceren voornamelijk machineonderdelen voor verschillende takken. Ze leveren maatwerk voor iedere klant er is altijd veel mogelijk binnen het bedrijf! Er werken nu ongeveer 30 vaklieden die altijd met veel plezier naar hun werk gaan. Het bedrijf is namelijk uniek in de omgang en dat is ook waarom de meeste medewerkers al jaren bij het bedrijf werken en klanten keer op keer terug komen! Kortom een super leuk bedrijf met volop mogelijkheden.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving waar je volop mogelijkheden hebt om je te ontwikkelen. Je hebt volop de mogelijkheden om mee te denken in verbeterprocessen. Daarnaast kun je werken in hyper moderne werkomgeving. Er zijn mogelijkheden om vast in dienst te komen bij onze opdrachtgever. Het salaris ligt tussen € 12,- en € 15,- bruto per uur conform cao Metaal & Techniek, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij een CNC-frezer en wil jij via Abiant aan de slag bij deze leuke opdrachtgever? Twijfel niet en reageer dan voor 21 juni! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'CNC-frezer'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via