Vacature: Bedrijfsleider varkenshouderij

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Borger
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en zich graag bevindt tussen de varkens? Lees dan snel onze vacature bedrijfsleider varkenshouderij.

In de omgeving van Borger zijn wij op zoek naar een bedrijfsleider varkenshouderij. Als bedrijfsleider varkenshouderij houd jij je bezig met het uitvoeren van controles in de stallen, het bestellen van voer, het verhokken van varkens, het schoonspuiten van de stallen en het werken in de kraamstal. Daarnaast controleer je de gezondheid van de varkens en verzorg je de correcte uitvoering van de administratie. Omdat je ook in de avonden en weekenden wordt ingepland ben je flexibel inzetbaar. Vanwege de ligging van het bedrijf ben je tevens in het bezit van eigen vervoer.

Functie-eisen

  • ervaring in de varkenshouderij
  • in het bezit van eigen vervoer
  • zelfstandig kunnen werken

Over het bedrijf

De varkenshouderij is gevestigd in de omgeving van Borger. Het bedrijf heeft circa 600 fokzeugen en 4000 vleesvarkens.

Wat wij bieden

Wij bieden een fulltime functie voor een langere periode als bedrijfsleider varkenshouderij. Je ontvangt een salaris tussen de € 11,- en € 14,50 per uur conform de cao dierhouderij en afhankelijk van je werkervaring en leeftijd. Bij goed functioneren behoort overname op termijn tot de mogelijkheden.

Ben jij enthousiast geworden van de vacature bedrijfsleider varkenshouderij? Solliciteer dan voor 28 juni. Voor meer informatie over de vacature "bedrijfsleider varkenshouderij" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via