Vacature: Mini kraanmachinist

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Jij hebt veel ervaring op de minikraan en steekt graag je handen uit de mouwen. Daarnaast ben jij opzoek naar een werkplek voor een langere tijd waar jouw vaardigheden op de minikraan goed van pas komen. Ben jij de mini kraanmachinist die wij zoeken? Solliciteer dan snel!

Je komt te werken op verschillende plekken in en rondom de stad Groningen. Hier zorg jij samen met je collega's ervoor dat er kabels voor onder andere telecom en energie worden aangelegd. Op de minikraan ga jij sleuven graven en dichten en zorg jij ervoor dat de grond weer netjes egaal afgeleverd wordt. Mocht het nodig zijn dan assisteer jij de grondwerkers waar nodig. Goed kunnen samenwerken en overleggen is dus erg belangrijk in deze functie. 

Functie-eisen

  • Ervaring als mini kraanmachinist 
  • VCA-certificaat

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor je komt te werken is gespecialiseerd in onder en bovengrondse infrastructuren. Hierbij kun je denken aan het monteren van kabels op grote industrieterreinen of nieuwbouw projecten. Je werkt nooit alleen, samen met je collega's ga je van project naar project. Ook zal je op nieuwbouw locaties te maken krijgen met andere bedrijven zoals timmermannen, schilders en dakdekkers. 

Wat wij bieden

Wij bieden functie in een leuk team en voor een langere tijd! Daarnaast verdien je een salaris tussen de €12,- en €14,- bruto per uur afhankelijk van je ervaring. Ben jij de mini kraanmachinist die op korte termijn beschikbaar is? Solliciteer dan snel. Mocht je nog vragen hebben over de vacature ' Mini kraanmachinist' neem dan contact op met ons uitzendbureau in Groningen op 050 549 28 40.

Deel deze vacature via