Vacature: Onderhoudsmetselaar

  • Salaris Tussen € 14,- en € 19,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau MavoMbo

Over de functie

Wil jij als metselaar géén meters meer maken maar graag het onderhoudswerk in? Onze opdrachtgever in Groningen is per direct op zoek naar een ervaren onderhoudsmetselaar. Ben jij bekend met alle facetten in het vak en toe aan een nieuwe werkomgeving in de bouw? Dan is deze baan jouw op het lijf geschreven. 

Geen dag is hetzelfde in deze baan als onderhoudsmetselaar. Je werkt namelijk op veel verschillende locaties!  Je voert werkzaamheden uit bij mutatiewoningen en ook voer je diverse renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. Verder draai jij je hand niet om voor herstelwerkzaamheden en ben je creatief én denk je in oplossingen.

Dat je hiervoor een behoorlijke berg aan ervaring moet meenemen mag duidelijk zijn. Jij bent de vakman waar onze opdrachtgever op kan bouwen en die zelfstandig zijn klussen afrondt.

Functie-eisen

  • ruime ervaring als metselaar
  • rijbewijs B en eigen vervoer
  • VCA-certificaat of bereid deze te behalen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is groot op het gebied van nieuwbouw en beheer. Je komt te werken bij een professioneel en goed ingericht bedrijf. Door de jarenlange ervaring kan volledig de zorg van gebouwen uit handen worden genomen van klanten.

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime functie voor langere tijd met op termijn uitzicht op een vast contract. Het bruto-uurloon is tussen € 14,32 en € 19,-  op basis van de cao Bouw en zal afhankelijk van leeftijd en ervaring zijn. Daarnaast bouw je pensioen op in het BPF.

Heb je interesse in deze vacature van onderhoudsmetselaar? Solliciteer dan vóór 25 juni en stuur ons je cv! Abiant Bouw verzorgt de werving- en selectieprocedure voor deze vacature 'Onderhoudsmetselaar'. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen via 050 206 02 09.

Deel deze vacature via