Vacature: Vrachtwagenchauffeur

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Is een baan als vrachtwagenchauffeur jou op het lijf geschreven? Dan is deze vacature iets voor jou!

Als vrachtwagen chauffeur vervoer je glas naar klanten in Nederland en België en los je het glas ter plaatste op een correcte en veilige manier. Jij bent de laatste schakel in het proces van dienstverlening en daarmee ook het visitekaartje van het bedrijf. Onze opdrachtgever beschikt over verschillende vrachtwagens en wil jou graag flexibel kunnen inzetten op verschillende vrachtwagens om te bezorgen via de vaste routes. Je bent een echte aanpakker en weet op de juiste manier om te gaan met glas. Onze opdrachtgever biedt je een training aan zodat jij als professioneel glas-chauffeur aan de slag kunt.

Functie-eisen

  • rijbewijs C met code 95
  • uitstekende rijvaardigheid 
  • ruime ervaring als vrachtwagenchauffeur 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is specialist in alles wat met glas te maken heeft. Het is een jong en dynamisch bedrijf met korte lijnen en veel ruimte voor doorgroeimogelijkheden. Er heerst een informele sfeer waardoor je je snel thuis zult voelen in dit bedrijf.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere tijd, daarnaast behoort een vast dienstverband ook tot de mogelijkheden. Jouw salaris zal conform cao tussen de €11,00 per en  €15,00 bruto per uur liggen. 

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Of wil je meer informatie over de vacature ''productiemedewerker glas'' Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum via telefoonnummer 0503-199630. Solliciteren kan tot en met 18 juni.

Deel deze vacature via