Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Heb je plezier in het werken met koeien? Kun jij melken en wil je graag wat bijverdienen? Wij zijn doorlopend op zoek naar medewerkers die aan de slag willen als melker. Iets voor jou? Lees dan snel deze vacature.

Als melker kun je aan de slag op verschillende plaatsen in Drenthe. Wij zijn namelijk met regelmaat op zoek naar gemotiveerde en bij voorkeur ervaren melkers. Als melker kun je zowel 's ochtends als 's avonds worden ingezet. Ook is het mogelijk om verschillende melkadressen met elkaar te combineren. Het opsluiten van de koeien in de wachtruimte en het schoonmaken van de boxen behoren ook tot jouw werkzaamheden. Een functie als melker is goed te combineren met andere activiteiten zoals school of een andere baan. Waar en wanneer je aan de slag gaat, is in goed overleg. Omdat de meeste melkveebedrijven afgelegen zijn en moeilijk of niet te bereiken met het openbaar vervoer bezit je bij voorkeur over eigen vervoer. 

Functie-eisen

  • aantoonbare affiniteit met de melkveehouderij
  • ervaring als melker 
  • rijbewijs B en eigen vervoer (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers zijn veelal familiebedrijven. Deze bedrijven verschillen in omvang en melkstal en zijn gevestigd in de provincie Drenthe.

Wat wij bieden

Wij bieden jou de mogelijkheid om bij verschillende melkveebedrijven te melken. De beloning is conform cao Dierhouderij en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Je kunt hiervoor een richtlijn van € 10,- tot € 14,- bruto per uur aanhouden. 

Is jouw interesse voor deze vacature gewekt en wil jij graag als melker aan de slag? Wij komen graag met jou in contact over jouw wensen en beschikbaarheid. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via