Vacature: Machinaal houtbewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Grootegast
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring als machinaal houtwerker en ben je fulltime beschikbaar? Wellicht is deze vacature dan iets voor jou!

Bij onze opdrachtgever werken ze steeds aan het verbeteren van hun producten en werkprocessen. Ze leveren maatwerk kozijnen, ramen en deuren. Samen met een groeiend team met gemotiveerde collega's ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van het CNC-gestuurde bewerkingscentrum: laden, lossen, zagen en schaven van het hout. Daarnaast zorg je ervoor dat alle benodigde glaslatten en sluitlatten gereed liggen voor je collega's. Al het nodig is ondersteun je bij de opsluitbank of in de voormontage.

Functie-eisen

  • ervaring als machinaal houtwerker (bij voorkeur)
  • affiniteit met hout 
  • fulltime beschikbaar (37,5 uur per week)

Daarnaast is onze opdrachtgever vooral op zoek naar iemand die goed in het gezellige team van zeven vakmensen past.

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever is een enthousiast team van echte vakmensen werkzaam. Samen staan ze voor kwaliteit, maatwerk en heldere afspraken met de klant. Ze werken met de beste kwaliteit hout, zodat er een topproduct afgeleverd kan worden die jarenlang onderhoudsvrij is.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie van 37,5 uur in de week. Mocht je nog niet alle kennis hebben op het gebied van machinale houtbewerking dan word je binnen het bedrijf opgeleid tot een echte vakkracht. De cao Timmerindustrie is bij onze opdrachtgever van toepassing. Jouw salaris wordt vastgesteld aan de hand van jouw leeftijd en ervaring.

Een vast contract bij de opdrachtgever behoort tot de mogelijkheden wanneer het van beide kanten goed bevalt. 

Ben jij de houtbewerker die we zoeken? Solliciteer van voor 25 juni aanstaande. Voor vragen of meer informatie over de vacature van machinaal houtbewerker kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via