Vacature: Monteur lasser

  • Salaris Tussen € 2274,- en € 2625,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij als monteur ook perfect inzetbaar als lasser? Juist deze combinatie maakt het dat dit een top baan is voor jou! Lijkt het je daarnaast super gaaf om af en toe op bedrijfsbezoek te gaan in het buitenland? Dan is dit echt was voor jou!  In de omgeving van Heerenveen zoeken we een allround monteur die ook een aardig las kan lassen! Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

Als monteur lasser ga je aan de gang met het gereed maken van de machines binnen het bedrijf. Hierbij kan je denken aan het mechanisch onderhoud, het oplossingen van storingen, het vormen, verbinden en het op maak maken van de benodigde onderdelen. Ook ben je volop bezig met het onderhouden van de apparatuur. Bij het bouwen van de machines is het belangrijk dat je het overzicht bewaard en dat je een seintje geeft zodra de voorraad in gevaar komt. Daarnaast zorg je er voor dat de productieruimte er ten alle tijden spik en span uit ziet. Er komen namelijk regelmatig belangrijke klanten even kijken die graag willen zien wat voor pronkstukken jij momenteel aan het maken bent. Uiteraard vertel jij met alle liefde meer over je werk en beantwoord je de eventuele vragen. Werkzaamheden waar je concreet aan kan denken zijn : dubbelwandig kunnen lassen, rvs lassen, de pomp onder de tank aansluiten, leidingwerk aanleggen etc.  

Het leuke aan deze functie is dat het werk voor iedere klant weer anders is. Uiteraard blijft de basis hetzelfde, maar er is volop ruimte om mee te denken en eventuele verbeteringen aan te leveren! Zo kan het ook voorkomen dat je mee gaat naar een klant in het buitenland! De functie bestaat voor 90% uit werk in de fabriek en 10% op locatie. Hierbij kun je denken aan service onderhoud of het in bedrijf stellen van een machine op locatie. In september staat bijvoorbeeld een in bedrijfsstelling gepland in Letland en dan mag je 2 weken mee om te werken op locatie!

Functie-eisen

  • VCA-certificaat (bij voorkeur)
  • tekeningen kunnen lezen
  • beheersing van de Engels en Duitse taal.
  • TIG lassen niveau 3 rvs

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf dat momenteel fors aan het uitbreiden is. Hun klantenbestand bestaat uit kleine bedrijven uit te buurt tot grote internationale bedrijven. Doordat de bedrijven zo verschillend zijn wordt er voor iedere klant apparatuur op maat gemaakt. De klant staat centraal en onze klant buigt zo ver mogelijk mee om de klant super tevreden te laten vertrekken. Er werken momenteel 15 medewerkers binnen het bedrijf en er heerst een echte no nonsens mentaliteit. Ze weten van aanpakken en de medewerkers zijn goed op elkaar ingespeeld. Het is een groot en bloeiend bedrijf wat zich blijft ontwikkelen, wil jij ook mee ontwikkelen binnen dit bedrijf? 

Wat wij bieden

Je salaris zal worden vastgesteld op basis van jouw kennis en ervaring. Salarisrichtlijn tussen de € 2.274,- en € 2.625,- per maand. Je werkt in een dynamische, gezonde werkomgeving met een prettige werksfeer. Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen/ cursussen zijn bespreekbaar. 

Ben jij enthousiast geworden en wil jij via Abiant aan de slag bij deze leuke opdrachtgever? Solliciteer dan voor 25 juni. Heb je nog vragen over de vacature 'Monteur lasser'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via