Vacature: Trekkerchauffeur (Groen)

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als trekker chauffeur ben je voornamelijk bezig met maai- en onderhoudswerkzaamheden. Jij hebt veel ervaring met trekker werkzaamheden en onze groen opdrachtgever kan jouw ervaring dan ook goed gebruiken! 

Iedere dag ga jij met de trekker van onze opdrachtgever aan de slag. Het is dan ook belangrijk dat je veilig kan werken met de trekker langs de weg. Werkzaamheden die je uit gaat voeren zijn voornamelijk het maaien met een frontmaaier, egaliseren van grond en klepel werkzaamheden. In de droge periodes wordt je ook ingezet om te helpen met het watergeven. Als trekker chauffeur heb jij een leuke afwisselende baan en vind jij het niet erg om af en toe van de trekker af te stappen om wat werkzaamheden met de hand te doen.

Functie-eisen

  • Geldig trekker rijbewijs
  • Ervaring met trekker werkzaamheden
  • VCA-certificaat (of bereid om deze te behalen)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een hoveniersbedrijf in Groningen. Behalve het aanleggen van grote groenprojecten doen ze veel onderhoudswerkzaamheden in de provincie Drenthe, Friesland en Groningen. Er word gewerkt met goed onderhouden en nieuwe machines. Dit maakt het werk een stuk makkelijker en leuker! Ook krijg een leuke groep collega's erbij en is er veel ruimte voor ontwikkeling en scholing. 

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke werkplek met kans op een vaste aanstelling! Het uurloon zal afhankelijk van je ervaring tussen de €12 en €15 per uur zijn. Ben jij de trekker chauffeur die wij zoeken? Solliciteer dan snel of neem contact op met Abiant Groningen op 050 549 2840.

Deel deze vacature via