Vacature: Productiemedewerker betonindustrie

  • Salaris €11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Niet zomaar productiewerk, maar productiewerk in de betonindustrie! Dat is wat jou aanspreekt, omdat jij klaar bent om jouw steentje bij te dragen aan een team van hardwerkende collega's. Dus ga via Abiant aan het werk als productiemedewerker betonindustrie.

Voor een opdrachtgever in de buurt van Leek zoeken wij per direct een paar sterke handen die gaan meehelpen in de productie van prefab betonelementen. De werkzaamheden worden in een productielijn uitgevoerd om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Als medewerker bestaan jouw taken bij dit bedrijf uit het opbouwen van mallen waarin de elementen gevormd worden. Ook help je bij het plaatsen van betonijzer en steenstrips. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de nette afwerking van het gestorte beton.

Functie-eisen

Wij zoeken voor deze functie een aanpakker die al ervaring heeft in de beton(industrie).
Daarnaast gelden onderstaande functie-eisen:

  • fysiek in staat om veel te staan en tillen
  • VCA-certificaat (of bereid deze te halen)
  • samenwerken in een team
  • flexibele instelling
  • eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is producent van betonnen bouwelementen voor tal van toepassingen. Dankzij de enorme kennis en ervaring, in combinatie met innovatief werken en denken en een grote mate van efficiëntie, is onze opdrachtgever een toonaangevende partner voor architecten en aannemers in binnen- en buitenland.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie met afwisselende taken. De werktijden liggen tussen 07:00 en 18:00 uur. Er wordt bij de aanstelling ingezet op een langdurig dienstverband dus ook met het oog op de toekomst zit je hier goed! Daarnaast mag het salaris er ook zijn; als productiemedewerker betonindustrie verdien je € 11,90 bruto per uur.

Ben jij de productiemedewerker betonindustrie waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Solliciteer dan voor 25 juni aanstaande. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Productiemedewerker betonindustrie'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via