Vacature: Chauffeur betonauto

  • Salaris Tussen € 14,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau VmboMavoMboHavo

Over de functie

Voor een opdrachtgever in Noordoost Groningen zijn wij op zoek naar een chauffeur betonauto. Heb jij ervaring als chauffeur op een betonauto? Dan komen we graag met jou in contact!

Jouw werkdag begint met de controle van de betonmixer. Na deze controle rijdt je naar één of meerdere locaties om de lading te lossen. Gedurende de dag sta je in contact met de planning via een transflow app op je telefoon en de uitvoerders op locatie om het werk zo soepel mogelijk te laten verlopen. Als je terugkomt van de laatste route spoel je de betonmixer goed af, dit om uitdroging van betonresten te voorkomen. De werkdagen van de betonmixerchauffeur zijn van maandag t/m vrijdag. Hoe laat je werkdag begint en eindigt is afhankelijk van de planning van die dag. Mocht je geen ervaring hebben met een betonmixer, dan kun je een dag mee lopen om kennis te maken en te kijken of jij het in je hebt een goede chauffeur op een betonauto te worden. In verband met toenemende drukte zijn we op zoek naar meerdere chauffeurs.

Functie-eisen

  • ervaring met een betonmixer heeft de voorkeur
  • rijbewijs C(E)
  • Code 95
  • VCA-certificaat (of bereid deze op korte termijn te halen)
  • betrouwbaar

Over het bedrijf

Dagelijks zijn ruim 2.000 uitzendmedewerkers via ons uitzendbureau aan het werk. Wij hebben vacatures in verschillende vakgebieden, opleidingsniveaus en regio’s. Tevens kun je kiezen uit diverse soorten dienstverbanden. Variërend van fulltime banen tot tijdelijke banen, zoals een vakantiebaan. Wil je alle vacatures zien of bijvoorbeeld alleen de nieuwste vacatures? Aan de hand van de menufilters selecteer je eenvoudig jouw zoekcriteria en vind je de baan die bij jou past.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke werkplek met uitzicht op werk voor langere tijd. Het salaris wordt gebaseerd op de cao van de opdrachtgever en ligt tussen de € 14,- en € 16,-. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij degene die wij zoeken? Reageer dan voor 27 juni op de vacature 'Chauffeur betonauto'. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Stadskanaal. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via