Vacature: Assistent groenvoorziener

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 16 uur
  • Standplaats Akkrum
  • Opleidingsniveau OngeschooldMbo

Over de functie

Vind jij het prachtig om een keurig en schitterend resultaat achter te laten in de tuinen van particulieren en bedrijven? Ben jij daarnaast op zoek naar een parttime baan in de omgeving van Akkrum? Dan is deze vacature de perfecte match voor jou als assistent groenvoorziener! Iets voor jou? Lees dan snel verder, we vertellen je graag meer.

Als assistent groenvoorziener hoeven we je niet te vertellen wat je gaat doen! Jij bent de medewerker waar iedereen weer blij van wordt als je komt, immers als jij geweest bent ligt de tuin er weer super netjes bij. Je werkzaamheden bestaan dus voornamelijk uit maaien, knippen en snoeien. Deze werkzaamheden zijn voor jou geen enkel probleem omdat je het al vaker hebt gedaan of omdat je denkt makkie dat leer ik snel! Je gaat mee met een ervaren hovenier die je eventueel bij kan spijkeren met kennis over het groen. Vrijdag wordt je vaste werkdag de andere werkdag is in overleg vast te stellen. Omdat er veel opdrachten wachten kun je op korte termijn al starten.!

Functie-eisen

  • B rijbewijs
  • 16 uur per week beschikbaar
  • vrijdag beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een hecht familiebedrijf waar ze voor elkaar door het vuur gaan. Duidelijkheid staat voorop er wordt daarom kort en bondig gecommuniceerd. De eigenaar is super enthousiast en gaat er altijd voor de volle 100 % voor met zijn team. Het bedrijf bestaat nu ruim 10 jaar en ze hebben de stijgende lijn te pakken. Daarom zijn ze op zoek naar een parttime topper die het team wil ondersteunen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een super leuke parttime baan voor komend seizoen. Dit is een mooie kans om lekker wat geld bij te verdienen. Als groenvoorziener ligt jouw salaris tussen de € 11,17 en € 12,02 bruto per uur. Het loon is conform cao Hoveniersbedrijven en afhankelijk van je ervaring.

Ga jij binnenkort aan de slag als assistent groenvoorziener? Twijfel niet en reageer voor 27 juni! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature "assistent groenvoorziening"? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via