Vacature: Stratenmaker

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Steenwijk
  • Opleidingsniveau OngeschooldMbo

Over de functie

Als stratenmaker zorg jij er samen met het team dat alles er weer super strak in komt te liggen. Een prachtige baan waar jij elk dag weer met een tevreden gevoel naar huis gaat omdat jij een baan voor het leven hebt gevonden. Voor een bestratingsbedrijf in de omgeving van Steenwijk zijn wij op zoek naar een stratenmaker die een super leuk en enthousiast team wil versterken!

Als stratenmaker is fysiek en zwaar werk geen enkel probleem. Je weet precies hoe je het handig kunt aanpakken zodat het voor jou en het team goed werkbaar is. Je gaat voornamelijk aan de slag in de noordelijke provincies. Hierbij kun je denken in een straal van 100 km rondom Steenwijk. Er zijn volop mogelijkheden binnen het bedrijf, omdat het bestaat uit verschillende bedrijven. Zo kun je aan de slag als stratenmaker in de elektrische laadpalen maar is het ook mogelijk om in het reguliere straatwerk aan de slag te gaan. In overleg met jou zoeken we het perfecte plekje voor jou! Kortom genoeg mogelijkheden is een jong en enthousiast bedrijf!

Functie-eisen

  • vervoer naar Heerenveen of Steenwijk (opstappen carpoolplek is mogelijk)
  • VCA-certificaat (bereid te halen)
  • fysiek fit

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een hecht familiebedrijf waar ze voor elkaar door het vuur gaan. Duidelijkheid staat voorop er wordt daarom kort en bondig gecommuniceerd. De eigenaren werken volop mee. Ze bestaan nu ruim 10 jaar en hebben de stijgende lijn te pakken. Daarom zijn ze op zoek naar een fulltime strater ter uitbreiding van het team. Het mooie van dit bedrijf is dat ze het jaar rond werken, geen winterstop meer dus!

Wat wij bieden

Je kan per direct fulltime aan de slag. Wanneer het dienstverband van beide kanten goed bevalt, behoort onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Abiant biedt jou een salaris conform de cao Groen, Grond en Infrastructuur dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen € 13,- en € 17,- bruto per uur zijn. Ga jij binnenkort aan de slag als stratenmaker? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie graag voor 27 juni! 

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via