Vacature: Assistent dakdekker Bedum

  • Salaris Tussen € 9,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Als assistent dakdekker heb jij absoluut geen hoogtevrees! Je werkt graag in de buitenlucht! En werk je graag samen met anderen? Dan is deze vacature als assistent dakdekker bij een leuke werkgever in Bedum dé ideale stap naar hogerop!

Als assistent dakdekker ga je samen met een collega op pad. Jullie monteren, onderhouden en repareren de daken in de regio Groningen, Friesland en Drenthe. Het vervangen en aanleggen van dakbedekking behoort tot je dagelijkse taken. Ieder dak is anders en dit vergt kennis van de dakconstructie en de dakbedekking. Je assisteert de dakdekker bij de werkzaamheden. Je werkt voornamelijk op hellende en platte daken. Je werkt zowel bij particulieren als op grote projecten en je hebt te maken met verschillende mensen uit diverse bouwdisciplines. 

Functie-eisen

  • VCA-certificaat
  • voor langere tijd beschikbaar, minimaal 6 maanden. 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een dakdekkersbedrijf uit Bedum dat gespecialiseerd is in bitumineuze-, kunststof-, zinken-, en EPDM- dakbedekking. Het gaat hierbij om dakbedekking van daken die geen dakpannen hebben. Het dakdekkersbedrijf monteert, onderhoudt en repareert daken in Groningen, Friesland en Drenthe en verricht haar werkzaamheden ook in andere delen van het land. Jouw collega's beschikken over ruime ervaring aan werkzaamheden aan daken en zijn specialist in dakonderhoud en dakreparatie.

Wat wij bieden

Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao BIKUDAK en ligt tussen de € 9,- en € 13,- bruto per uur afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Als dakdekker ga je fulltime aan de slag. 

Ben jij de assistent dakdekker die wij zoeken? Solliciteer dan voor 30 juni. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature "assistent dakdekker"? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via