Vacature: Aanpakker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats WINSCHOTEN
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Werken op hoogte? Dat is voor jou geen probleem!  Jij bent een echte aanpakker die het indicatief neemt en de handen niet omdraait voor een zware klus. Zie jij jezelf  hierin terug? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en die niet terugdeinst voor een zwaardere klus. Je hoeft geen ervaring te hebben als dakdekker, maar een gezonde dosis enthousiasme is belangrijker. Je wordt dagelijks goed begeleid door je collega's waarna je op termijn steeds meer bijleert. Op deze manier krijg je de kans en uitdaging om het vak als dakdekker te leren. Samen met een ploeg collega’s ga je langs bij particulieren en bedrijven in de provincie Groningen. Om zo snel mogelijk te kunnen werken ga je met behulp van een kraan het dak op. Oude dakpannen en materialen worden door jou en je collega’s verwijderd. Daarna brengen jullie op vakkundige wijze nieuw isolatiemateriaal, windveren en dakpannen aan. Hierbij verricht je ook timmerwerken, dus ervaring hiermee is extra mooi meegenomen. 

Functie-eisen

  • geen hoogtevrees
  • VCA-certificaat

Over het bedrijf

Op dit moment bestaat het team uit een 10-tal hardwerkende medewerkers uit de regio die op een gezellige en informele manier met elkaar omgaan. De opdrachtgever plaatst nieuwe en renoveert bestaande dakpannen, dakgoten en windveren.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime baan voor langere periode. Het bruto uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en dit zal volgens de cao Bikudak tussen € 10,- en € 18,- zijn. Interesse in deze vacature van "aanpakker"? Solliciteer dan vóór 24 juni. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Abiant Bouw op telefoonnummer 050 206 02 09.

Deel deze vacature via