Vacature: Timmerman hoveniersbedrijf

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Sappemeer
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij een timmerman die houd van werken in de natuur/buitenlucht? Heb je daarnaast passie voor de groenvoorziening? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als ervaren timmerman ben jij de aangewezen persoon om alle klussen omtrent de houtbouw voor deze opdrachtgever te klaren. Van schuttingen, veranda's, speeltoestellen tot vlonders, tuinhuisjes & carports geen klus is jou te gek en ga je vol enthousiasme aan. Jij zorgt er samen met je collega's voor dat de opdracht naar wens wordt uitgevoerd en dat er een prachtig visitekaartje wordt afgeleverd voor het bedrijf.

Functie-eisen

  • VCA-certificaat
  • rijbewijs BE

Over het bedrijf

Je komt te werken voor een bedrijf dat voor zowel particuliere, bedrijven als overheden werkt. Zij zijn het adres voor alle buitenwerkzaamheden. Denk hierbij aan bestrating, houtbouw, grondwerk, aanleg & onderhoud van tuin & park en riolering. Samen met +/- 20 collega's zorg je er dagelijks voor dat opdrachtgevers hun opdracht naar tevredenheid uitgevoerd krijgen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een super leuke fulltime baan voor komend seizoen. Een mooie kans om jezelf te bewijzen en toe te werken naar een vast dienstverband. Als hovenier timmerman ligt jouw salaris tussen de € 12,- en € 15,- bruto per uur. Het loon is conform hoveniersbedrijven en is afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Start jij binnenkort als timmerman bij een hoveniersbedrijf? Twijfel dan niet en reageer voor 27 juni! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'timmerman hoveniersbedrijf"' ? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0597 - 59 11 15.

Deel deze vacature via