Vacature: Allround timmerman

  • Salaris Tussen € 14,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Als allround timmerman ben jij uit het juiste hout gesneden. Jij bent namelijk iemand die van aanpakken weet en beschikt daarnaast over echt vakmanschap op het gebied van timmerwerkzaamheden.

De werkzaamheden als timmerman zijn erg divers. Moeiteloos lees je bouwtekeningen af om het timmerwerk goed voor te bereiden. Met behulp van professioneel gereedschap zaag je balken en planken op maat. Als vakman weet je tevens moeiteloos naden en aansluitingen weg te werken. Ook het verrichten van onderhoud bij bijvoorbeeld lekkage is voor jou een fluitje van een cent. Kortom, geen dag is hetzelfde! Omdat je geregeld op daken en ladders staat, is het belangrijk dat je geen last hebt van hoogtevrees. Wij zoeken verder iemand die naast vakmanschap over een goede dosis klantgerichtheid beschikt. Als een ware ambassadeur ga je voor de opdrachtgever op pad en maak je het klanten naar de zin.

Functie-eisen

  • werkervaring als timmerman
  • geldig VCA-certificaat
  • rijbewijs B(E) en eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in het Westerkwartier en de Marne (provincie Groningen) en gemeente Noordenveld (provincie Drenthe) en actief in Noord-Nederland. De ene opdrachtgever is actief in de nieuwbouw, een andere is weer actief in renovatie. Er is vast een opdrachtgever die bij jou past.

Wat wij bieden

We bieden jou een functie van timmerman waarin je fulltime aan het werk kunt. Jouw salaris ligt hierbij tussen € 14,- en € 17,- bruto per uur. Wanneer de werkzaamheden van beide kanten goed bevallen behoort een contract bij de opdrachtgever tot de mogelijkheden. Verder ontvang je via Abiant een persoonlijk werkkledingpakket.

Ben jij de allround timmerman waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 28 juni aanstaande. Neem voor vragen of meer informatie over de vacature 'Allround timmerman' gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via