Vacature: Allround hovenier

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij houdt van werken in de buitenlucht. Ook draag je graag een steentje bij aan plekken waar mensen kunnen genieten en tot rust komen. Dit combineer je met jouw passie en kennis over planten en bomen. Ben jij de allround hovenier die we hier omschrijven? Dan komen wij graag met jou in contact!

's Ochtends eerst een kop koffie of thee om de dag te starten en op dat moment de planning van de dag te bespreken. Zo begint jouw werkdag als allround hovenier. Tuinaanleg en tuinonderhoud, bestrating vervangen of herstellen, kappen van bomen, snoeien van vaste planten en struiken, vijvers aanleggen, erfafscheiding plaatsen of drainage aanleggen; het maakt jou niet uit, want dit zijn namelijk de werkzaamheden die jouw werkweek afwisselend maakt. Alleen of samen met een collega zorg jij ervoor dat alle voorkomende werkzaamheden met grote zorgvuldigheid en enthousiasme worden uitgevoerd. 

Functie-eisen

  • relevante opleiding en/of werkervaring
  • geldig VCA-certificaat
  • goede communicatieve vaardigheden
  • klantvriendelijk en klantbewust
  • rijbewijs B(E)

Over het bedrijf

De opdrachtgevers waar jij aan de slag kunt zijn voornamelijk actief in het Westerkwartier en de Marne (provincie Groningen) en gemeente Noordenveld (provincie Drenthe). Ze variëren in omvang en bedrijfssoort en werken voor zowel particulieren, instellingen als bedrijven; dus er zit vast en zeker een opdrachtgever bij die perfect bij jou past.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie met zeer afwisselende werkzaamheden waarbij een contract voor bepaalde tijd tot de mogelijkheden behoort. Op basis van de cao hoveniersbedrijven en jouw ervaring wordt onder andere het bruto-uurloon vastgesteld. Dit bruto uurloon bedraagt tussen € 11,- en € 15,-. Naast de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen ontvang je bij veel opdrachtgevers een kledingpakket zodat je er iedere dag netjes bijloopt en herkenbaar bent voor de klanten.

Ben jij de kandidaat met een enorme hoeveelheid vakkennis die wij zoeken? Solliciteer dan voor 28 juni aanstaande. Voor meer informatie of vragen over de vacature van allround hovenier kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via