Vacature: Commercieel medewerker Abiant Joure

 • Salaris € 2445 - € 3120
 • Aantal uren per week 38 uur
 • Standplaats Joure
 • Opleidingsniveau HboMbo

Over de functie

In het prachtige Fryske Marren gebied vind je onze vestiging Joure. Je ervaart de open en gemoedelijke sfeer, wanneer je bij deze vestiging aan de Midstraat binnenstapt. Hier werkt dagelijks een klein team van professionals; Aranka als personeelsplanner en Eddo is vestigingsleider naast zijn activiteiten als accountmanager. Bruis jij van energie en kun je dit overbrengen op zowel klanten als uitzendmedewerkers dan ben jij de fulltime commercieel medewerker die wij zoeken.

Wat ga je doen?
In de functie van commercieel medewerker ga je op zoek naar nieuwe klanten door telefonische acquisitie te plegen. Daarnaast werf en selecteer je de best passende medewerker voor onze (potentiële) opdrachtgevers. Hiervoor maak je gebruik van social media, marketingactiviteiten en andere creatieve wervingskanalen. Je weet de wensen van de klant te vertalen in pakkende en wervende vacatureteksten. Je voert intakegesprekken met potentiële medewerkers en biedt ze vervolgens aan bij prospects en opdrachtgevers om te komen tot een succesvolle match. Tot slot zorg jij voor de juiste administratieve afwikkeling. Bij dit alles zorg je ervoor dat alle partijen tevreden zijn over de dienstverlening en streef je naar een sterke relatie. Je werkt nauw samen met de personeelsplanner van de vestiging om de dagelijkse aanvragen in te vullen. De accountmanager ondersteun je in het opstellen van offertes en het aanleveren van rapportages. Om Abiant in Joure blijvend onder de aandacht te brengen post je berichten op Facebook, Instagram en LinkedIn. Tot slot draai je mee in het rooster van bereikbaarheidsdiensten; Abiant is tenslotte 24/7 bereikbaar voor calamiteiten.

Functie-eisen

Met jouw oplossingsgerichte en overtuigende persoonlijkheid weet jij de wens van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de uitzendmedewerker bij elkaar te brengen. Je bent innovatief, betrouwbaar en neemt graag initiatief. Het kost je geen enkele moeite om je sociaal op te stellen en afspraken na te komen. Van nature ben je een stevige gesprekspartner en een weerwoord schrikt je niet af. Vanzelfsprekend ben je een teamplayer met een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel en een goed gevoel voor humor.

Verder beschik je over:

 • mbo+/hbo werk- en denkniveau
 • eerdere jaren werkervaring in de uitzendbranche
 • het vermogen om snel te schakelen, prioriteiten te stellen en overzicht te houden
 • kennis van de sectoren waarin Abiant actief is
 • een ‘vlotte pen’ om pakkende vacatureteksten te schrijven
 • kennis van social media
 • kennis van de markt in de regio en ben je Friestalig

Over het bedrijf

Het afgelopen decennium is Abiant uitgegroeid tot de grootse regionale uitzender van het Noorden. Wij zijn de trotse werkgever van ruim 2.000 gedreven medewerkers, beter bekend als Abianters. Betrokken medewerkers die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Trouwe opdrachtgevers die wij bedienen vanuit 11 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe en de ondersteunende diensten Abiant Jobcoaching, Abiant EU Service en Abiant Werving en Selectie.

Abiant is een betrokken, informele en laagdrempelige uitzendorganisatie, geen generalist maar uitzend-specialist in acht sectoren. Daarbij opereren wij in een snel veranderende arbeids- en bedrijvenmarkt met regelmatig wijzigende wetgeving. Door ons boerenhart en coöperatieve achtergrond denken wij niet als eenlingen maar als collectief. Wij zijn er voor al onze medewerkers, opdrachtgevers en voor elkaar. Wij werken mens gedreven, staan voor de belangen van onze medewerkers en gaan voor de wensen van onze opdrachtgevers. Kijk op www.abiant.nl voor nog meer informatie.

Wat wij bieden

Werken bij Abiant staat voor samenwerken. Wij zijn trots op onze coöperatieve genen. Dat voel je bij Abiant aan alles. Je zult je snel op je plek voelen en veel nieuwe kennis opdoen. In jouw team heerst er een gemoedelijke, collegiale, maar ook gedreven sfeer. Naast deze goede sfeer biedt Abiant jou verder: 

 • een functie met veel ruimte voor eigen inbreng in een dynamische en regionaal betrokken organisatie
 • een fulltime dienstverband voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling
 • afhankelijk van kennis en ervaring een salaris tussen € 2.445,- en max. € 3.120,- op basis van 37,5 uur per week (Cao Bedrijfsverzorgingsdiensten)
 • 26 vakantiedagen en 13 ATV-dagen (in vrije tijd) per jaar op fulltime basis
 • een winstuitkering, uitgebreide opleidingsmogelijkheden, smartphone en goede pensioenvoorzieningen

Enthousiast?
Ben jij de commercieel medewerker waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 1 juli 2021. In je motivatie zien wij graag terug waarom jij geschikt denkt te zijn voor deze functie en waarom Abiant je aanspreekt als jouw nieuwe werkgever.

Heb je nog vragen over de vacature 'commercieel medewerker Abiant Joure'. Neem dan gerust contact op met Eddo Steensma. Hij vertelt je graag meer, je kan hem bereiken op het telefoonnummer 06 12 63 58 94 of mailen naar esteensma@abiant.nl.

Deel deze vacature via