Vacature: Betonboorder

  • Salaris Tussen € 14,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Dronten
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Op het gebied van beton bestaan er geen geheimen meer voor jou! Als ervaren betonboorder weet jij iedere klus weer te klaren! Wil je daarnaast na lang twijfelen toch de switch maken naar een nieuwe opdrachtgever? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever uit Dronten zoeken we een ervaren betonboorder die op korte termijn aan de slag wil!

Als betonboorder ben je voornamelijk bezig met het boren, zagen, slijpen van betonnen bouwconstructie die gedemonteerd moeten worden. Met jouw ervaring zie je het werk liggen en spring je waar nodig bij om jouw collega’s te helpen bij het opruimen van puin en het demonteren van constructies. Je bent dus iemand die het zware werk zeker niet uit de weg gaat! De functie is ontstaan door toenemende werkzaamheden bij het bedrijf. Deze fulltime functie is voor langere tijd. Maak jij jezelf een onmisbare kracht? Dan heeft de opdrachtgever ongetwijfeld meer mogelijkheden voor jou! Na een korte inwerkperiode ga je met de bedrijfsbus op pad! Veel verantwoordelijkheden en volop mogelijkheden om lekker aan de gang te gaan bij onze enthousiaste opdrachtgever. 

Functie-eisen

  • VCA-certificaat
  • B rijbewijs

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een werkgever die trots is op haar werknemers. Ze zijn op zoek naar medewerkers die voor langere tijd bij het bedrijf willen komen werken. Er zijn volop mogelijkheden om door te leren en daarnaast wordt je perfect ondersteund door collega’s! Kortom een leuke werkgever met de nieuwste snufjes en technologieën die haar klanten altijd perfect bedient!

Wat wij bieden

Wij bieden een fulltime baan voor langere tijd. Uiteraard krijg je een passend salaris dat zal variëren tussen € 14,- en € 20,- bruto per uur. Dit is afhankelijk van je leeftijd en de ervaring die je meebrengt. 

Ben jij enthousiast geworden om via Abiant als betonboorder aan de slag gaan? Solliciteer dan voor 2 juli! Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature 'Betonboorder'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00. 

Deel deze vacature via