Vacature: Grondwerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau OngeschooldMavoMbo

Over de functie

Jazeker, de klus is weer geklaard. Met jou in het team weet je 1 ding zeker het is beregezellig en 100% zeker dat het werk af is! Ben jij de grondwerker die we zoeken? Voor een opdrachtgever uit Heerenveen zoeken we een grondwerker die in de 3 noordelijke provincies aan de slag wil gaan. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Samen met drie andere collega's vormen jullie een power team. Je werkt nauw samen met de kraanmachinist en samen zorgen jullie ervoor dat onder andere de gasleidingen van huizen worden vervangen. Hierbij bestaan jouw werkzaamheden vooral uit voorsteken, gaten graven en bestraten. Ook ondersteun je de gasfitter bij het monteren en testen van de leidingen. Eigenlijk kun je dus wel zeggen dat jij de vakkracht bent die iedereen naast zijn zijde wil hebben, want jij hebt immers alles tot in de puntjes onder controle. Omdat jullie in een team werken, kunnen jullie varen op elkaars kennis en ervaring, uiteindelijk zorgen jullie als team dat de klus geklaard wordt. Je start op een project in Groningen maar de werkzaamheden zijn voornamelijk in de 3 noordelijke provincies. 

Functie-eisen

  • VCA-certificaat (bereid te halen)
  • B rijbewijs
  • ervaring als grondwerker

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een onderaannemer van grote partijen. Ze werken veelal op projectbasis, je werk is dus allround en elke dag anders. Het is een jong en bloeiend bedrijf en bestaat ruim 10 jaar. Ze zijn gespecialiseerd in gas- en waterleidingen. Ze zijn van alle markten thuis en ontwikkelen zich volop door. Er werken nu ongeveer 8 medewerkers bij dit bedrijf. Wil jij ook deel uitmaken van dit leuke team? Ze ontvangen je met open armen!

Wat wij bieden

Er is werk voor langere tijd en je kunt direct starten. De eerste tijd zullen jouw werkzaamheden vooral plaatsvinden in Groningen.. De voorkeur gaat uit naar een ervaren grondwerker, maar bij een sterke motivatie staat de opdrachtgever ook open voor een leerling. Het salaris ligt tussen € 11,- en € 14,- bruto per uur conform cao Metaal & Techniek en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij grondwerker en wil jij via Abiant aan de slag bij deze super enthousiaste opdrachtgever? Solliciteer dan voor 2 juli. Heb je nog vragen over de vacature 'Grondwerker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via