Vacature: Montagemedewerker Bakker Montage

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Uithuizen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij handig, heb je technisch inzicht en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Dan is deze baan als montagemedewerker bij Bakker Montage in Uithuizen net wat voor jou.

Als montagemedewerker ga je samen op pad met de eigenaar. Geleidelijk leer je alle kneepjes van het vak. Zo zal je in het begin met name helpen met het sjouwen van materiaal, gipsen en isoleren. Op termijn leer je steeds meer. Hierbij kan je denken aan werkzaamheden als metselen, de ins en outs van houskeletbouw, installatiewerk, tegels zetten, aanleggen van sanitair of badkamers, het plaatsen van schuren of het leggen van vloeren en funderingen. Kortom, geen dag is hetzelfde in deze rol als montagemedewerker bij Bakker Montage!

Functie-eisen

  • rijbewijs B
  • woonachtig in de omgeving van Uithuizen of Ulrum
  • je hebt twee rechterhanden
  • technisch inzicht

Over het bedrijf

Bakker Montage is opgericht in het jaar 2010. Je kan het zo gek niet bedenken of zij maken het! Van het plaatsen van schuren tot het leggen van vloeren. Maar ook voor metselwerk en bij het helpen plaatsen van een nieuwe badkamer is Bakker Montage het adres. Kortom een duizendpoot voor allerlei klussen in de bouw, montage en techniek! Het is een eenmanszaak, waar inmiddels ook een aantal ZZP’ers bij ondersteunen. 

Wat wij bieden

Een baan voor 24 uur per week voor langere periode. Je werkt doordeweeks van 08:00 tot 17:00. Het uurloon ligt tussen de € 11,- en € 15,- per uur, afhankelijk van je ervaring en opleidingsachtergrond. Bakker Montage kent een gedreven werkomgeving, waar ruimte is voor zelfstandigheid, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Er is een open en eerlijke sfeer, recht door zee! En uiteraard is er ook genoeg ruimte voor gezelligheid.

Grijp jij deze kans met beide handen om aan de slag te gaan als leerling montagemedewerker bij Bakker Montage? Dan zien wij graag je cv tegemoet! Solliciteren kan tot en met 28 juni. Abiant verzorgt voor Bakker Montage de werving- en selectie voor deze vacature. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 0594 51 99 44.

Rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature via