Vacature: Opperman bestrating

  • Salaris Tussen € 14,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Stadskanaal zijn wij op zoek naar een opperman stratenmaker. Ben jij een echte aanpakker en wil je graag in de buitenlucht aan het werk en deins je niet terug fysiek werk? Lees dan snel verder!

De werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de stratenmakers. Hierbij moet je denken aan het aan- en afvoeren van materiaal, stenen leggen, glad strijken van het zandbed, de voegen vol zand vegen, het aantrillen van stenen/tegels, op maat maken van stenen/tegels en andere ondersteunende werkzaamheden. Heb je geen ervaring als opperman stratenmaker, maar ben je wel een echte aanpakker en op zoek naar een baan voor langere tijd dan ontvangen we graag je reactie.  

Functie-eisen

  • fulltime beschikbaar
  • VCA-certificaat of bereid deze te halen
  • woonachtig in Stadskanaal en omgeving
  • B rijbewijs en eigen vervoer
  • enthousiast

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf dat midden in de samenleving staat. Werken aan de openbare ruimte betekent voor ons werken aan de toekomst. Met hun brede aanpak leveren zij betekenis en toegevoegde waarde aan de ontwikkeling en realisatie van infrastructurele projecten.Hun expertise ligt onder andere op het gebied van gebiedsontwikkeling, mobiliteit, water, riolering en grondstoffen. Als kennispartner beheersen ze het totale traject van een project; van advies en ontwerp, tot realisatie, beheer en onderhoud.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een baan voor 40 uur in de week als opperman bestratingen voor lange tijd bij een mooi bedrijf.  Je ontvangt een salaris volgens cao Bouw. Het bruto uurloon ligt tussen de € 14,32 en € 15,15. Daarnaast ontvang je een ATV vergoeding van 7,87% en een kilometervergoeding van € 0,19.

Heb jij zin om aan de slag te gaan als opperman bestratingen. We komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken? Bel gerust met ons uitzendbureau in Stadskanaal op het telefoonnummer 0599 65 18 08. De medewerkers van de vestiging staan je graag te woord.  Wil je direct reageren dan kun je gebruik maken van de button "solliciteren". We ontvangen je reactie graag voor 2 juli.

Deel deze vacature via