Vacature: Vakantiewerk glazenwasser

  • Salaris Tussen € 6,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Als glazenwasser ben jij verantwoordelijk voor het laten blinken en shinen van elke ruit! Lijkt het jou leuk om deze vakantie aan de slag te gaan als glazenwasser in de omgeving van Joure? Neem dan contact met ons op! Wie weet sta jij volgende week al samen met je collega's op de ladder om de ruiten weer schoon te maken!

De werkzaamheden bestaan uit het wassen van ramen bij zowel particulieren als bedrijven. Je vindt het daarom geen probleem om de ladder op te klimmen en de klus te klaren. Je werkt in een klein team, waar zelfstandigheid en inzet heel belangrijk is. Vaak werk je in een team van 2 personen. Maar het is ook mogelijk dat je een keer zelfstandig een klus oppakt. Daarom zijn we bij voorkeur op zoek naar iemand die in het bezit is van een rijbewijs zodat je de bedrijfsauto zelf rond kan sturen. Omdat je bij veel verschillende bedrijven en particulieren komt is elke dag weer anders. Je bent veel op pad en ziet veel van de omgeving Friesland. Een leuke afwisselende baan dus! Het werk is in eerste instantie voor ongeveer 30 à 40 uur per week. Er is voor de komende zomer werk maar mocht je voor langere tijd beschikbaar zijn is dat ook zeker een optie.

Functie-eisen

  • B rijbewijs (bij voorkeur)
  • geen last van hoogtevrees
  • woonachtig in de omgeving van Joure

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een klein schoonmaakbedrijf in de omgeving van Joure. De eigenaar werkt zelf ook volop mee. Er zijn daarom korte lijntjes en persoonlijk contact is daarbij zeer belangrijk. Ze willen hun personeel door en door kennen en ze denken altijd met je mee om jou op een zo'n goed mogelijk plekje te zetten. Daarnaast is het inwerktraject altijd zorgvuldig en word je goed begeleid. Kortom een super leuke werkgever voor de zomer!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere tijd. Het salaris is conform cao Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en zal tussen € 6,29 en €11,44 bruto per uur zijn. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Joure omdat de reiskosten in de schoonmaak cao niet vergoed worden!

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als glazenwasser in Joure? Solliciteer dan voor 2 juli. Heb je nog vragen over de vacature 'glazenwasser'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via