Vacature: 1e bedrijfsautotechnicus

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Akkrum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij de nieuwe medewerker die graag in oplossingen denkt in plaats van in problemen? Dankzij jouw ervaring en mechanisch inzicht kennen voertuigen weinig geheimen voor je. Met jouw kennis en inzicht sla je elk probleem plat en kom je altijd tot een oplossing! Herken jij hierin? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar een 1e bedrijfsautotechnicus voor een opdrachtgever in de omgeving Akkrum. We zoeken een gepassioneerde vakkracht die verantwoordelijk is voor het zelfstandig uitvoeren van reparaties en onderhoudsbeurten aan personenauto’s en bedrijfsauto’s.  Daarnaast spring jij ook bij met de wat meer complexere projecten zoals periodieke keuringen aan trucks, trailers, laadkleppen, kranen en lichte bedrijfsvoertuigen. Ook worden er o.a. totale revisies van trekkers en trailers uitgevoerd en blower-en hydrauliekinstallaties opgebouwd. In complexe situaties sta jij paraat en weet jij je collega’s te ondersteunen met je vakmanschap. Omdat jij stressbestendig en klantvriendelijk bent is iedere klant weer tevreden na jou hulp!

Functie-eisen

  • rijbewijs B, C en D (bij voorkeur)
  • certificaat APK1 keuringen en tachograafijkingen
  • opleiding Bedrijfswagentechnicus

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is van alle markten thuis en ontwikkeld zich steeds verder door. Door deze ontwikkelingen zijn ze nu op zoek naar versterking binnen het team. Je directe collega's werken al jaren binnen het bedrijf en zijn zeer enthousiast. Er heerst een fijne informele werksfeer en iedereen gaat er voor de volle 100 % voor. Binnen het bedrijf wordt er gewerkt met hypermoderne apparatuur en zijn er volop trainingsmogelijkheden om je door te ontwikkelen. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan in een fijne werkomgeving waar je jezelf verder kunt ontwikkelen. Ook zijn er prima secundaire arbeidsvoorwaarden en zijn er uitgebreide begeleidingstrajecten en scholingsmogelijkheden. Het salaris ligt tussen € 12,- en € 15,- bruto per uur. 

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken? Solliciteer dan voor 3 juli! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature '1e bedrijfsautotechnicus'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via