Vacature: Medewerker groenvoorziening omgeving Bedum

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij dol op het werken in de buitenlucht? Werk je momenteel in de groenvoorziening of lijkt het je heerlijk om in het groen te werken? Voor het komende seizoen zijn wij op zoek naar groenvoorzieners.

Voor het komende seizoen zijn wij alvast op zoek naar groenvoorzieners. Werken in het groen is erg veelzijdig. Je kunt bijvoorbeeld ingezet worden als groenvoorziener in de wijken. Door jouw schoffel,- en snoeiwerk liggen de plantsoenen en wijken er netjes bij. Ook kun je worden ingezet als machinist onkruidbranden, maaibootmachinist of als chauffeur veegmachine.

Heb je nog geen ervaring in de groenvoorziening maar lijkt het jou erg leuk om in het groen te werken? Ook dan komen wij graag met jou in contact om te kijken naar mogelijkheden.

Functie-eisen

  • mbo-diploma niveau 3 richting groen (bij voorkeur)
  • VCA – certificaat (of bereid te behalen)

Over het bedrijf

Op dit moment hebben wij vacatures open staan bij verschillende groenvoorzieningsbedrijven op verschillende plaatsen rondom Bedum. Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en ervaring gaan we op zoek naar de beste match. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke werkplek in de buitenlucht als groenvoorziener. Over het algemeen word je fulltime ingezet tijdens het groene seizoen. Het salaris dat je ontvangt is afhankelijk van je werkzaamheden, ervaring en leeftijd. Naar verwachting ligt dit tussen de € 10,- en € 14,- per uur.

Ben je naar aanleiding van deze vacature "medewerker groenvoorziening" nieuwgierig geworden? Dan ontvangen wij graag voor 30 juni jouw sollicitatie. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum via 050 319 96 30.

Deel deze vacature via