Vacature: Opperman

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Hoogeveen
  • Opleidingsniveau OngeschooldMbo

Over de functie

Een ding is zeker: als opperman ben jij onmisbaar op de bouw. Jij bent de helpende hand en zorgt er voor dat jullie als team van stratenmakers door kunnen werken. Kortom jij zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is, daarnaast ben je een gezellige toevoeging voor team Drenthe! Ben jij de opperman uit de omgeving van Hoogeveen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? We horen het graag!

Jouw werkzaam bestaan voornamelijk uit het helpen bestraten aan straten en trottoirs. Maar je werkt ook volop mee aan tuinen, bedrijfsterreinen, speelparken en plantsoenen. Elke week weer ergens anders heen en geen week is hetzelfde! Samen met de stratenmaker voer je allerlei straatwerk uit. Jij bent de ondersteunende kracht die ervoor zorgt dat de materialen klaarliggen. Het is dus van belang dat jij de stratenmaker kunt ondersteunen met het straten, opruimen en netjes houden van de omgeving. De ervaren stratenmaker leert jou de kneepjes van het vak! Jullie vormen een vast team en gaan voornamelijk vanuit huis op pad. Word jij de nieuwe opperman van team Drenthe?

Functie-eisen

  • eigen vervoer (bij voorkeur)
  • fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een nuchter bedrijf met veel opdrachten in de 3 noordelijke provincies. Vanwege toenemende drukte zijn ze op zoek naar een topper om toe te voegen aan team Drenthe. Er wordt kort en bondig gecommuniceerd en je weet gelijk waar je aan toe bent. Er werken ongeveer 12 medewerkers binnen het team. Kortom een leuke werkgever waar je ieder seizoen van maart tot en met december weer terug kunt komen. Je  kunt je volop door ontwikkelen en er wordt hard gewerkt maar waar ook zeker ruimte is voor een grap en een grol. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan waar je van circa 07:00 uur -16:00 uur aan de slag kunt.  Abiant biedt jou een salaris conform de cao Groen, Grond en Infrastructuur(voorheen LEO) dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen € 11 en € 15,- bruto per uur zijn.

Ga jij binnenkort aan de slag als opperman? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie graag voor 3 juli.. Heb je nog vragen over de functie "opperman"? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen door te bellen naar 0593 72 80 00. 

Deel deze vacature via