Vacature: Heftruckchauffuer

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij handig met een heftruck en wil je daarnaast ook andere werkzaamheden uitvoeren voor de afwisseling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als heftruckchauffeur ben je bij dit bedrijf erg afwisselend bezig. Zo rijd je het ene moment grote big-Bags heen en weer en het andere moment ben je bezig met het lossen van de big- Bags in grote kisten.
Verder zorg jij ervoor dat de kisten waarin verschillende soorten zaden worden gelost na gebruik gereinigd worden. Ook komt het voor dat er zakken van +/ 20 kilo geleegd moeten worden omdat deze bijvoorbeeld verouderd zijn of verkeerd besteld,  deze leging wordt handmatig uitgevoerd.

Functie-eisen

  • heftruckcertificaat
  • bij voorkeur ervaring als operator

Over het bedrijf

De opdrachtgever waar je voor gaat werken is internationaal actief en realiseert een groot deel van de omzet door het handelen in zaad en het in opdracht telen van zaad. Daarnaast zetten zij zich in op de veredeling van aaltjesresistente groenbemesters. Het uitgangspunt hierbij is om het bewerkstelligen van duurzame landbouw en hierbij een actieve rol te spelen door gewassen te ontwikkelen die het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen verder terug te dringen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan die bij wederzijds goedvinden voor langere tijd is.
Je bruto uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring maar ligt tussen de € 11,50 & € 14,- bruto per uur.

Interesse in de vacature van ‘heftruckchauffeur’? solliciteer dan voor 17 juni. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via