Vacature: Schoonmaker Joure

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 9 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Dweilen, stofzuigen, grote schoonmaak voor jou allemaal geen enkel probleem. Jij zorgt ervoor dat alles er weer tip top uit komt te zien in  dit prachtige gebouw in Joure!  Woon je in de buurt van Joure en wil je graag parttime in de avond aan de slag als schoonmaker? Lees dan verder wat deze vacature inhoudt.

Als schoonmaker bestaan je werkzaamheden voornamelijk uit het stoffen, moppen, stofzuigen, en het reinigen van bureaus, kamers en sanitair. Het gebouw wordt dagelijks veel bezocht en het is daarom super belangrijk dat alles netjes en grondig gereinigd wordt! Je gaat samen met  een collega aan de slag maar je voert beiden je eigen taken uit. Het is daarom van belang dat je zelfstandig bent en secuur te werk gaat.  Je gaat van maandag tot en met vrijdag, elke avond vanaf circa 17.30 uur schoonmaken. De tijden zijn in overleg iets te verschuiven. Je werkt elke avond 1 uur en 3 kwartier. De vacature is vrij gekomen vanwege het vertrek van een medewerker. Het is daarom mogelijk om op korte termijn al te starten zodat je nog met de huidige schoonmaker kunt meelopen.

Functie-eisen

  • ervaring met schoonmaakwerk
  • woonachtig in Joure(omgeving)
  • beschikbaar op maandag tot en met vrijdag.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot schoonmaakbedrijf met verschillende opdrachten door het hele land. Ze handelen snel en gaan altijd voor het beste resultaat. Door de korte lijnen en de goede communicatie weet je daarom altijd waar je aan toe bent! Op dit project werk je samen met een gezellige collega die al jaren voor het bedrijf aan het werk is. Het is een leuk project waar ze iemand zoeken voor langere tijd. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime functie voor onbepaalde tijd. Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassers bedrijf en zal tussen €11,- en €12,- bruto per uur zijn. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Joure omdat de reiskosten in de schoonmaak cao niet vergoed worden!

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Joure? Solliciteer dan snel.  Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker' Joure? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via