Vacature: Aanpakker met VCA

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Werken op hoogte? Dat is voor jou geen probleem!  Jij bent een echte aanpakker die het indicatief neemt en de handen niet omdraait voor een zware klus. Zie jij jezelf  hierin terug? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar meerdere kandidaten die graag de handen uit de mouwen steekt en die niet terugdeinst voor een zwaardere klus. Je hoeft geen ervaring te hebben als dakdekker / zonnepanelenmonteur maar een gezonde dosis enthousiasme is belangrijker. Je wordt dagelijks goed begeleid door je collega's waarna je op termijn steeds meer bijleert. Op deze manier krijg je de kans en uitdaging om het vak als dakdekker/ zonnepanelenmonteur te leren. Samen met een ploeg collega’s ga je aan de slag in Emmen. 

Functie-eisen

  • Geldig VCA
  • Geen hoogtevrees

Over het bedrijf

Op dit moment bestaat het team uit een 10-tal hardwerkende medewerkers uit de regio die op een gezellige en informele manier met elkaar omgaan. De opdrachtgever plaatst voornamelijk zonnepanelen bij de grotere bedrijven.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime baan voor langere periode. Het bruto uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en dit zal volgens de cao klein metaal tussen € 11,- en € 15- zijn. Interesse in deze vacature van "aanpakker"? Solliciteer dan vóór 24 juni. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Emmen op het telefoonnummer 0591 70 11 01. 

Deel deze vacature via