Vacature: Tekenaar

  • Salaris Tussen € 2500,- en € 3600,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

Wil jij werken als tekenaar bij een van de grootste organisaties op werktuigkundig en elektrotechnisch gebied in Nederland? En heb jij ruime ervaring met tekenen in Autocad en/of Revit? Reageer dan nu.

Als tekenaar maak je tekeningen voor een in opdracht verkregen project. Tevens analyseer je de tekeningen met betrekking tot knelpunten in de uitvoering. Bij het werk ga je als tekenaar uit van aangeboden schetsontwerpen, voorlopige tekeningen en de informatie die jij ontvangt van je collega's. Je sluit aan bij diverse overleggen om uiteindelijk tot een goede tekening te komen.

Functie-eisen

  • minimaal afgeronde mbo 4-opleiding elektrotechniek
  • kennis en ervaring met Autocad en eventueel Revit
  • ruimtelijk inzicht en nauwkeurig

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor je gaat werken creëert altijd de beste oplossing voor haar klanten op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en brandbeveiliging. Ook ontzorgt onze opdrachtgever haar klanten voor wat betreft service en onderhoud. Dit doen ze al meer dan 50 jaar op diverse gebieden zoals het beveiligen van musea tegen brand, kantoren voorzien van een aangenaam werkklimaat en het beveiligen van industriële gebouwen.

Wat wij bieden

Wij bieden je een uitdagende baan met veel vrijheid en goede arbeidsvoorwaarden. Het bedrijf kenmerkt zich door een collegiale werkomgeving en een prettige werksfeer. Het salaris ligt tussen € 2.500,- en € 3.600,- bruto per maand; afhankelijk van kennis en ervaring.

Spreekt deze vacature als tekenaar jou aan? Solliciteer dan snel voor 03 juli of neem contact op met Abiant Techniek door te bellen naar 050 206 02 00.

Deel deze vacature via