Vacature: Aanpakkers gezocht

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Fysiek aan het werk in de buitenlucht is het liefste wat jij wil doen. Of dit op een bouwplaats is, een sportveld of een park, het maakt jou niks uit.  Herken jij je hierin, dan ben jij de aanpakker die wij zoeken!

Als aanpakker ga je aan het werk in de stad Groningen. Na een korte instructie van de voorman ga je samen met je collega's aan het werk. Het kan zijn dat je helpt bij een opruimklus op een bouwbedrijf of dat je gaat assisteren bij een Hovenier. Belangrijk is dat je een flexibele instelling hebt omdat je op veel verschillende plekken ingezet kan worden. Je hebt daarnaast de beschikking over een fiets, brommer of auto zodat je op de werklocaties kunt komen. Het voordeel van deze functie is je alleen werkt wanneer jij beschikbaar bent.  Wil je liever een langere tijd op dezelfde plek aan het werk dan is dat in overleg ook mogelijk. 

Functie-eisen

  • Fysiek in staat om zwaarder werk te doen
  • Per direct beschikbaar
  • Fiets, brommer of auto tot je beschikking 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers hebben veel werk in de stad Groningen. Je werkt altijd samen met een gezellige groep collega's. De bedrijven waarvoor je komt te werken zijn groenbedrijven, bouwbedrijven of bedrijven die actief zijn in de infrastructuur. Via Abiant zijn er de mogelijkheden om bijvoorbeeld een VCA certificaat te behalen of een ander certificaat. 

Wat wij bieden

Ook als je maar tijdelijk beschikbaar bent kunnen wij jou hulp goed gebruiken! Afhankelijk van je beschikbaarheid plannen wij jou in op leuke klussen in de stad Groningen. Het uurloon is tussen de €12 en €15 afhankelijk van je ervaring en beschikbaarheid. Heb je nog vragen? Bel dan naar Abiant Groningen op 050 549 2840 

Deel deze vacature via