Vacature: Winkelmedewerker Leeuwarden

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een vrolijke enthousiaste winkelmedewerker die zich graag verder wil ontwikkelen of denk je nu toch ik wil super graag in een winkel werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in Leeuwarden zijn we op zoek naar een winkelmedewerker die de opleiding tot opticien wil gaan volgen. We vertellen je graag meer.

Als winkelmedewerker bestaan jou taken voornamelijk uit het verwelkomen en helpen van klanten. Je geeft advies aan de klanten, houdt de winkel netjes, maakt bestellingen klaar, ondersteunen met oogmetingen en daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de kassawerkzaamheden. Je start dus als winkelmedewerker maar er zijn volop mogelijkheden om door te groeien en als opticien aan de slag te gaan.  Met een service gerichte instelling en goede sociale vaardigheden kom je een heel eind. Al werkende leer je steeds meer! en het team staat klaar om je de kneepjes van het vak te leren.

Functie-eisen

  • mbo werk- en denkniveau (niveau 3/4)
  • representatieve, open houding en je bent klantvriendelijk
  • beschikbaar in het weekend + koopavonden

Over het bedrijf

Het gaat om een opticien in Leeuwarden met meerdere vestigingen in Friesland. Er werken ongeveer 15 medewerkers in totaal maar op de vestiging waar je komt te werken zijn er circa 5 collega's/ Het bedrijf waar je gaat werken, is een fijne werkplek met een informele, gezellige sfeer. De collega's zijn hecht en ze zullen je met open armen ontvangen. Een leergierige medewerker krijgt alle ruimte om meer over het vak te leren en zich verder te ontwikkelen. Volop kansen dus!

Wat wij bieden

Er is werk voor circa 25 uur per week. Indien het dienstverband van beide kanten goed bevalt, kan je voor onbepaalde tijd aan de slag. De precieze werkdagen en werktijden zijn in overleg, maar hangen samen met de openingstijden van de winkel. Dit houdt ook in dat je bereid bent om tijdens de koopavond op donderdagavond en op zaterdagen te werken. 

Het is geen vereiste om een opleiding tot opticien afgerond te hebben, maar zou wel heel mooi zijn. Dus ook als je deze opleiding wel gedaan hebt, nodigen wij jou uit om te solliciteren. Het loon is conform cao en komt op €10,- à €11,- bruto per uur.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als winkelmedewerker in Leeuwarden? Solliciteer dan voor 5 juli. Heb je nog vragen over de vacature 'Winkelmedewerker Leeuwarden'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 0

Deel deze vacature via