Vacature: Bakker bij Bakkerij Smit, Kommerzijl

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Kommerzijl
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Van een heerlijk suikerbrood tot een zacht wit kadetje; het wordt bij Bakkerij Smit in Kommerzijl allemaal met liefde voor het vak klaargemaakt. Als bakker kun jij je steentje hieraan bijdragen.

Vijf tot zeven dagen per week voor dag en dauw opstaan, dat is voor jou als vroege geen probleem. Mensen blij maken met (de geur van) heerlijk vers gebakken brood, koek en gebak. Jij doet het met liefde. Als (ervaren) bakker kun jij deel uit gaan maken van het hardwerkende team van Bakkerij Smit in Kommerzijl. 

Naast het vroege opstaan, zullen er ook dagen zijn dat je "gewoon" overdag werkt.


Functie-eisen

  • (enige) ervaring als bakker
  • zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
  • fulltime beschikbaar
  • flexibel inzetbaar
  • eigen vervoer

Over het bedrijf

Al meer dan een eeuw is de bakkersfamilie Smit een begrip in de wijde omtrek op het gebied van overheerlijk brood en banket. Bakkerij Smit is een familiebedrijf dat is opgericht in 1880 en momenteel is gevestigd aan de Dorpsstraat in Kommerzijl. Generatie op generatie stapte in het bakkers vak en zodoende groeide het uit tot een bedrijf dat in de loop der tijd zijn sporen verdiend heeft. Inmiddels is de 5e generatie aan zet en worden de ambachtelijke producten nog steeds volgens oud recept gemaakt.

Bakkerij Smit staat voor ambachtelijke kwaliteit. Van een heerlijk suikerbrood tot een zacht wit kadetje; het is allemaal met liefde voor het vak klaargemaakt. Bakkerij Smit is een onderscheidend bedrijf als het gaat om kwaliteit en uitstekende service. Ze leveren dagelijks ovenvers brood. Naast hun eigen winkel voorzien ze nog veel andere winkels en bedrijven van hun ambachtelijke kwaliteit. Al deze elementen maakt het bedrijf uniek, waardoor ze met recht kunnen zeggen: “Uw specialist in brood en banket.''

Wat wij bieden

We bieden jou een fulltime baan voor ongeveer 40 uur per week. Het salaris is conform cao bakkersbedrijf en zal tussen € 10,- en € 15,- bruto per uur zijn (bij volwassenloon) afhankelijk van je ervaring. Wat er nog bij komt is dat de bakkerij je direct zelf op contract neemt. Je komt dus niet in dienst bij Abiant, maar bij Bakkerij Smit.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als bakker bij Bakkerij Smit in Kommerzijl? Solliciteer dan uiterlijk 7 juli aanstaande. Heb je nog vragen over de vacature of wil je graag meer informatie over de vacature 'bakker bij Bakkerij Smit'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek, telefonisch te bereiken op 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via