Vacature: Montagemedewerker isolatiematrassen

  • Salaris Tussen € 9,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Meedoen aan het productieproces van begin tot eind. Dat is wat deze functie zo interessant maakt! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een medewerker die eerst het produceren van de isolatiematrassen wil leren om ze op termijn ook te gaan plaatsen bij de klant. 

Je gaat aan de slag met het produceren van thermische, akoestische en brandwerende isolatiematrassen. Dit is allemaal hand- en maatwerk en jouw collega's zullen jou de kneepjes van dit vak leren. Wanneer je dit onder de knie hebt ga je samen met de montagemedewerkers de isolatiematrassen op locatie monteren. De matrassen worden bijvoorbeeld in productiehallen geplaatst om geluidhinder tegen te gaan, maar ook bij particuliere cv-installaties om warmteverlies tegen te gaan.

Functie-eisen

  • fulltime beschikbaar
  • rijbewijs en eigen vervoer
  • VCA-certificaat (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in het inmeten, produceren en monteren van isolatiematrassen voor verschillende sectoren. Ze staan voor kwaliteit en goede communicatie met de klant en hebben twee vestigingen in Nederland.

Wat wij bieden

We bieden jou een fulltime functie van 38 uur in de week. Binnen het bedrijf word je opgeleid tot volwaardig medewerker. Een vast contract bij de opdrachtgever behoort tot de mogelijkheden wanneer het van beide kanten goed bevalt.
De cao Metaal & Techniek is bij deze opdrachtgever van toepassing. Jouw salaris wordt vastgesteld aan de hand van jouw leeftijd en ervaring en ligt tussen € 9,- en € 13,-. 

Ben jij de montagewerker die we zoeken? Solliciteer van voor 9 juli aanstaande. Voor vragen of meer informatie over de vacature van montagemedewerker isolatiematrassen kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via