Vacature: Medewerker infra, milieu en water

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ga jij voor het maximaal haalbare resultaat? Weet je van aanpakken en werk je graag op verschillende locaties? Houd je van afwisseling in je werk en ben je technisch onderlegd? In Beilen zijn wij op zoek naar een medewerker Infra, Milieu en Water. Iets voor jou? Lees dan snel onze vacature.

Als medewerker Infra, Milieu en Water verzorg je onder andere het terreinonderhoud op verschillende locaties in het land. Bij deze vacature is geen dag hetzelfde. Vandaag ben je werkzaam op de Afsluitdijk en plaats je afzettingen en morgen ga je naar een NAM-locatie voor het monteren van leidingen. En overmorgen….overmorgen rijd je naar een grote saneringsklus. Als medewerker Infra, Milieu en Water heb je veel afwisseling in je werk en je wordt dagelijks uitgedaagd om jouw technische vaardigheden op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, werktuigbouw en bouw toe te passen bij jouw werkzaamheden.

Je werkgebied is voornamelijk rondom Assen en Emmen, maar het kan ook voorkomen dat je elders in het land wordt ingezet. Bij voorkeur ben je woonachtig in de driehoek Assen – Beilen – Emmen. Daarnaast ben je leergierig, ga je een uitdaging niet uit de weg, kom je altijd op tijd en kom je je gemaakte afspraken na.

Functie-eisen

  • minimaal mbo 3 werk- en denkniveau
  • bereid om benodigde opleidingen en cursussen te volgen
  • in bezit van een geldig VCA certificaat
  • in bezit van rijbewijs BE
  • in bezit van een auto

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een grote landelijke organisatie. Het verzorgen van terreinonderhoud op verschillende locaties in het land is één van de onderdelen die worden uitgevoerd. Infrastructuur, wateroplossingen en milieu zijn één van de andere onderdelen van deze opdrachtgever.

Wat wij bieden

De vacature medewerker Infra, Milieu en Water betreft een fulltime functie voor langere tijd. Na een jaar via Abiant gewerkt te hebben, treed je in dienst bij de opdrachtgever. De werktijden worden naderhand vastgesteld en de functie is per direct beschikbaar. Het salaris ligt tussen de € 12,50,- en € 15,- bruto per uur. Het exacte loon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Houd je van een afwisselende functie, wordt je graag uitgedaagd in je werk en spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan voor 7 juli!. Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via