Vacature: Vrachtwagenchauffeur

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Word je blij van het rijden in een vrachtwagen en zit je graag achter het stuur? Houd je van afwisseling in je werk en ben je op zoek naar een leuke werkplek voor het gehele jaar? Dan hebben wij een match.

De vacature van vrachtwagenchauffeur betreft echt een afwisselende functie, waarbij je wordt ingezet voor verschillende chauffeurswerkzaamheden, zoals het werken met een oplegger en een autolaadkraan. Voor deze vacature van vrachtwagenchauffeur zijn we dan ook op zoek naar een gemotiveerde CE chauffeur. Als vrachtwagenchauffeur word je met name ingezet voor het vervoeren van zeecontainers in Nederland en Duitsland. Daarnaast kan je ook worden ingezet als vrachtwagenchauffeur bij verkeersafzettingen en bij calamiteiten als chauffeur van de botsabsorber. ‘s Winters kun je vervolgens worden ingezet als vrachtwagenchauffeur bij de gladheidsbestrijding. Vanwege de type werkzaamheden kan het voorkomen dat je af en toe in de nachten wordt ingezet. Dit vindt altijd plaats in goed overleg.

Functie-eisen

  • in bezit van CE rijbewijs
  • in bezit code 95
  • in bezit van VCA (of bereid te halen)
  • in bezit van certificaat veilig werken langs de weg (of bereid te halen)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf dat zich richt op het groot groenonderhoud in het Noorden van Nederland.  In totaal werken 10 medewerkers het gehele jaar bij dit bedrijf. In het hoogseizoen wordt dit verder uitgebreid naar circa 50 medewerkers. De werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd voor gemeenten en Rijkswaterstaat.

Wat wij bieden

Bij deze vacature van vrachtwagenchauffeur bieden wij jou een leuke fulltime functie voor het gehele jaar. Je ontvangt een uurloon conform de cao Groen, Grond en Infra. Naar verwachting ligt dit tussen de € 12,40 en € 14,-. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Wil jij graag aan de slag als vrachtwagenchauffeur en spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan voor 16 juli op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via