Vacature: Schoonmaker Sloten (Friesland)

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 8 uur
  • Standplaats Sloten
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboMavoHavoVwoHboWo

Over de functie

Heb jij nog tijd over om aan de slag te gaan als schoonmaker in Sloten?  Dan is deze vacature als schoonmaker bij het kinderdagverblijf in Sloten net iets voor jou. Je gaat 1 keer per week 1,5 uur aan de slag op donderdagmiddag. Is deze vacature perfect voor jou?

Als schoonmaker ben je een belangrijke medewerker van het kinderdagverblijf. Jij zorgt er immers voor dat alles weer schoon en netjes wordt! Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het afnemen van tafels, stoffen, stofzuigen, dweilen, het schoonmaken van de lokalen en het schoonmaken van de toiletten. Hoe de werkzaamheden er precies uitzien zal de opdrachtgever uitvoerig met je door spreken zodat je goed voorbereid te werk gaat! Je werkt ongeveer 1,5 uur per keer op de donderdagmiddag, de tijden zijn flexibel in te delen. Je werkt in opdracht van een klein schoonmaakbedrijf waar je met veel enthousiasme wordt ontvangen. Het is mooi mee genomen als je al ervaring hebt in de schoonmaak maar dit is geen noodzaak. 

Functie-eisen

  • beschikbaar op donderdagmiddag
  • woonachtig in de omgeving van Sloten

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een kleine onderneming uit de regio Joure. Persoonlijk contact staat voorop en er heerst een fijne onbevangen sfeer.  Het team bestaat uit ongeveer 10 mensen en stuk voor stuk werken ze met veel plezier en motivatie voor onze opdrachtgever. Werkplezier staat voor op daarnaast doen ze er alles aan om elke klant tevreden maken! Ondanks dat je altijd zelfstandig aan de gang bent in het kantoor maak je echt deel uit aan van het team. Je zult je gelijk welkom voelen binnen het team.

Wat wij bieden

We bieden jou een parttime baan op donderdag. De baan is prima te combineren met school of een andere baan! Het betreft een dienstverband voor langere periode . Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en zal tussen € 11,- en € 12,- bruto per uur zijn.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Sloten? Solliciteer dan voor 8 juli. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker Sloten (Friesland) '? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via