Vacature: Opperman laadpalen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Steenwijk
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Altijd als je een elektrische auto ziet rijden denk je mooie bak! Als opperman laadpalen werk je mee aan het plaatsen van de laadpalen en alle randwerkzaamheden daar om heen. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in Friesland?  Voor een bestratingsbedrijf uit Steenwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste opperman laadpalen die het team wil ondersteunen.

Als opperman ben je onmisbaar voor het team! Je werkt voornamelijk aan het straatwerk om en nabij de laadpalen voor elektrische auto's. En dat elke dag weer op en andere plek, lekker allround dus! Geen week is hetzelfde. Iedere dag is het weer een verassing waar je aan het werk gaat. Jouw werkzaamheden bestaan uit straten, opperen, opruimen en de buurt netjes en werkbaar houden. Een nette omgeving is immers bijna net zo belangrijk als een prachtig eindresultaat. Je komt te werken in een team van 6 medewerkers en samen klaren jullie de klus, van aanleg tot plaatsing van de laadpalen. Het werk is voornamelijk in de 3 noordelijke provincies met af en toe een uitschieter. Geen ervaring? Geen probleem! Denken in oplossingen in plaats van problemen staat centraal bij onze opdrachtgever!   

Functie-eisen

  • fysiek in staat veel te lopen, tillen en te bukken
  • vervoer naar Heerenveen of Steenwijk (opstappen langs de snelweg is mogelijk)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een hecht familiebedrijf waar ze voor elkaar door het vuur gaan. Duidelijkheid staat voorop er wordt daarom kort en bondig gecommuniceerd. De eigenaren werken volop mee. Ze bestaan nu ruim 10 jaar en hebben de stijgende lijn te pakken. Daarom zijn ze op zoek naar een fulltime strater ter uitbreiding van het team. Het mooie van dit bedrijf is dat ze het jaar rond werken, geen winterstop meer dus!  

Wat wij bieden

Je kunt per direct fulltime aan de slag. De werktijden zijn van 07:00 uur tot ongeveer 16:00 uur. Wanneer het dienstverband van beide kanten goed bevalt behoort een baan voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Abiant biedt jou een salaris conform de cao Groen, Grond en Infrastructuur(voorheen LEO) dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen € 11,30 en € 14,- bruto per uur zijn.

Ga jij binnenkort aan de slag als opperman laadpalen? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie graag voor 8 juli. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via