Vacature: Montage monteur

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Zie jij jezelf als Montage monteur? Hou jij van aanpakken en dingen in elkaar zetten? Solliciteer dan op deze functie, en wie weet is deze baan van jou!

Als Montage monteur help je mee aan het monteren van en bouwen aan producten die voldoen aan de productkwaliteitseisen. Je bent gewend om snel te schakelen en met deadlines te werken en zorgt dat de producten voldoen aan de verzendtermijnen. Je voert inspecties uit om na te gaan of alle producten voldoen aan de specificaties en normen. Schoonmaken en ordelijk houden van de werkomgeving en productiemiddelen. 

De voornaamste taken: verzamelen van de benodigde productinformatie. Assembleren van (eind)producten op basis van werkinstructies, tekeningen en specificaties. Brengen van gereedgemaakte producten naar de juiste (opslag)locatie en/of diverse afdelingen. Bewaken dat de productie binnen de gestelde normtijd plaatsvindt. Invullen van documentatie, behorend bij de productenstroom. Bestellen van materiaal en hulpmiddelen via de leidinggevende. Tijdig aan- en afmelden van de werkorders in het ERP systeem. Onderhoud aan en oplossen van kleine storingen aan de apparatuur. Aanvullen van verbruiksartikelen. Meedenken met de leiding over het verbeteren van processen.

Functie-eisen

  • sociaal, flexibel en zelfstandig 
  • samenwerken
  • nauwkeurig en gestructureerd
  • in staat een tekening te lezen
  • ervaring met montage- en/of reparatiewerkzaamheden 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een stabiel en succesvol familiebedrijf. Je kunt zonder meer rekenen op een prettige, informele werkomgeving waar vol trots gewerkt wordt aan uitdagende projecten. Er is ruimte voor jouw ideeën en oog voor jouw (persoonlijke) ontwikkeling. Naast kwaliteit staat ook veilig, gezond en milieubewust werken hoog in het vaandel.

Wat wij bieden

Denk jij de ideale kandidaat te zijn voor de functie van Montage monteur. Reageer dan voor 7 juli! Wij bieden een leuke en afwisselende baan binnen een leuk team. Het uurloon ligt tussen € 13,- en € 15,- afhankelijk van kennis en ervaring.
Mocht je niet aan alle eisen van de vacature voldoen, vragen wij je toch om te reageren. Wellicht hebben wij andere interessante vacatures of opleidingsmogelijkheden voor je, bij deze of andere interessante opdrachtgevers.

Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om te bellen. Het telefoonnummer van Abiant Techniek is 050 206 02 00.

Deel deze vacature via