Vacature: Assistent planner

  • Salaris €15,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij sterk in plannen en houd jij je hoofd koel op hectische momenten? Lees dan alles over de veelzijdige functie van assistent planner.

Als assistent planner ondersteun je bij het in goede banen leiden van de planning van vakspecialisten in de isolatietechniek die in het hele land worden ingezet. Daarnaast ga je aan de slag met administratieve taken zoals bijvoorbeeld het inboeken van werkbonnen en het voorbereiden van de facturatie.    

Je gaat in eerste instantie aan de slag voor 24 uur per week, maar laat jij zien wat je waard bent? Dan bestaat op termijn de mogelijkheid om je uren uit te breiden en door te groeien naar de rol van planner.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?

  • afgeronde opleiding op minimaal mbo 4-niveau in administratieve richting
  • minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
  • kennis van Exact is een pre

Daarnaast werk je uiterst gestructureerd en communiceer je met gemak op uiteenlopende niveaus. Je bent accuraat en nauwkeurig en als besluitvaardige planner sta je stevig in je schoenen. Je beschikt over een positieve, oplossingsgerichte werkhouding.

Over het bedrijf

Je stapt binnen bij een snel groeiend bedrijf waar door toepassing van professionele technieken en het gebruik van eerste kwaliteit isolatieproducten een duurzaam resultaat gewaarborgd wordt. Grijp jij deze kans? Dan stap je in een gedreven en vakkundige team met een prettige, informele werksfeer.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een functie voor in eerste instantie 24 uur met uitzicht op een vaste aanstelling bij onze opdrachtgever. Heb jij de ambitie om door te groeien tot planner? Dan krijg je volop de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Je salaris zal worden vastgesteld op basis van kennis en ervaring met als richtlijn € 15,- bruto per uur.

Ben je enthousiast over de functie van assistent planner, dan ontvangen wij graag uiterlijk 25 juni jouw sollicitatie. Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze opdrachtgever? Neem dan gerust contact op met Abiant Werving en selectie op tel 050 2060091. Wij vertellen je graag meer.

Deel deze vacature via