Vacature: Vakantiewerk - pioenrozen plukken

  • Salaris Tussen € 3,- en € 10,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Opende
  • Opleidingsniveau VmboHavoMboVwo

Over de functie

Let op scholieren! Wij zoeken jullie! Heb je iets met bloemen of vind je het gewoon leuk en lekker om buiten te werken én wil je graag een zakcentje verdienen? Dan is vakantiewerk (pioenrozen plukken) via Abiant misschien wel iets voor jou.

Wat zijn ze altijd mooi, die pioenrozen. Maar voordat ze kunnen worden verkocht, moeten ze natuurlijk nog wel geplukt / geknipt worden. Onze opdrachtgever laat je natuurlijk eerst zien welke pioenrozen klaar zijn om geplukt te worden zodat jij vervolgens samen met een groep jongens en meiden het land in gaat. Heerlijk met het mooie weer aan het werk waarbij je ook een gezellig praatje kunt maken met je collega-vakantiekrachten. Op z'n tijd even wat eten en drinken, misschien zelfs wel een ijsje, en aan het einde van de werkdag ga jij met een voldaan gevoel weer naar huis. Misschien om daarna nog wel even een frisse duik te nemen.

Kom jij onze opdrachtgever helpen die prachtige pioenrozen te plukken?

Functie-eisen

  • een goed humeur
  • enthousiasme
  • eigen vervoer (fiets, scooter, evt. een auto)

We verwachten echt niet van jou dat je de hele zomervakantie aan het werk gaat. Er moet natuurlijk wel tijd overblijven om leuke dingen te kunnen doen. Dus ben je een aantal dagen per week en / of een aantal weken aaneengesloten beschikbaar, meld je gewoon aan!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft het land in de omgeving van Opende (provincie Groningen) liggen. Het betreft een familiebedrijf waar ze graag de vakantiekrachten verwelkomen om te helpen bij het plukken van de pioenrozen.

Wat wij bieden

Via Abiant bieden we jou de mogelijkheid om je eigen geld te verdienen waarbij je zelf kunt bepalen waar je dat geld aan uit wilt geven. Jouw bruto uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en de cao (afspraken) die bij onze opdrachtgevers gelden. Daarnaast werk je met veel leeftijdsgenoten die ook graag een zakcentje willen verdienen.

Ben jij die enthousiaste en hardwerkende vakantiekracht die zich bij ons aanmeldt? Solliciteer dan uiterlijk 9 juli aanstaande. Voor meer informatie of vragen over deze vacature "vakantiewerk - pioenrozen plukken" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via