Vacature: Medewerker verkeersvoorzieningen

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Vind jij het leuk om op verschillende plaatsen door het land te werken? Ben jij in staat fysiek werk te verrichten en ben je flexibel ingesteld? Voor een opdrachtgever in de omgeving van Assen zijn wij op zoek naar een medewerker verkeersvoorzieningen.

Als medewerker verkeersvoorzieningen zorg jij ervoor dat (snel)wegen op een veilige wijze worden afgesloten. Je plaatst hierbij verkeersborden, hekken en bakens. Tevens zorg je voor het in werking stellen van omleidingen en wegafzettingen.

Functie-eisen

  • bereid te werken in nachten en weekenden
  • in het bezit van VCA (of bereid te behalen)
  • in het bezit van rijbewijs B(E)

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gevestigd in de directe omgeving van Assen en beschikt over gecertificeerd personeel. Ze verzorgen de gehele verkeersmaatregelen van omleidingen tot rijdende afzettingen en voorzien bij werkzaamheden (snel)wegen van verlichting.

Wat wij bieden

Wij bieden een vaste werkplek met verschillende opleidingsmogelijkheden. Het behalen van een BE- of C-rijbewijs behoort op termijn tot de mogelijkheden. Het salaris wordt gebaseerd op de cao Groen Grond en Infra en ligt tussen de € 10,81 en € 15,-. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij de medewerker verkeersvoorzieningen waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan voor 22 juni op deze vacature. Heb je nog vragen over de vacature 'Medewerker verkeersvoorzieningen'? Neem dan contact op met de medewerkers van ons uitzendbureau in Beilen. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via