Vacature: Vakantiekracht hoveniersbedrijf

  • Salaris Tussen € 6,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Heb jij straks vakantie en wil je graag wat bijverdienen. Werk je graag in de buitenlucht en vind je het niet erg om de houden uit de mouwen te steken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de zomerperiode zijn we voor onze opdrachtgever op zoek naar een of meerdere vakantiekrachten. Als vakantiekracht hoveniersbedrijf ga je samen met een ervaren hovenier op pad en ondersteun je de hovenier bij zijn dagelijkse werkzaamheden. Jullie werkzaamheden bestaan vooral uit het aanleggen, onderhouden en renoveren van particuliere tuinen. Voor deze vacature van vakantiekracht hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar scholieren/studenten die tijdens de zomervakantie graag aan het werk willen. Daarnaast ben je representatief, communicatief vaardig en schroom je niet om de handen uit de mouwen te steken.

Functie-eisen

  • beschikbaar tijdens de zomervakantie
  • aanpakkersmentaliteit
  • niet bang voor vieze handen

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een hoveniersbedrijf die voor iedere tuin een passende oplossing heeft. Dit hoveniersbedrijf richt zich zowel op het ontwerpen van tuinen, als op het aanleggen, onderhouden en renoveren van tuinen.

Wat wij bieden

Met deze vacature vakantiekracht hovenierbedrijf bieden wij jou een toffe vakantiebaan voor de zomerperiode aan. Een mooie kans om deze zomer wat geld bij te verdienen. Als vakantiekracht hoveniersbedrijf ligt jouw salaris tussen de € 6,42 en € 11,17 bruto per uur. Het loon is conform de cao Hoveniersbedrijven en afhankelijk van jouw leeftijd.  

Wil je deze zomer graag wat bijverdienen en vind je het leuk om in de tuin te werken? Solliciteer dan voor 25 juni 2021 op de vacature "vakantiekracht hoveniersbedrijf". Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via