Vacature: Verspaner

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Ulrum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een verspaner met enige ervaring of ben jij iemand met veel technisch inzicht die op zoek is naar een nieuwe of andere uitdaging? Dan is de functie als verspaner bij dit bedrijf misschien wel iets voor jou!

Als verspaner ben je iedere bezig met het zagen, boren, draaien, frezen, boren of tappen. Het zou mooi zijn dat je ervaring hebt met deze werkzaamheden, maar mocht dat nog niet het geval zijn dan is deze relatie van ons bereid om het jou te leren. Wel is het van belang dat je technisch bent en inzicht hebt.

Functie-eisen

  • technisch inzicht en/of een technische opleiding
  • ervaring als verspaner zou erg fijn zijn

Over het bedrijf

Deze machinebouwer, gevestigd in de gemeente Hogeland is een grote naam in de bouw van agrarische- (voornamelijk landbouw) en industriële machines. De mooiste nieuwe machines worden hier gemaakt en verkocht aan de boeren in voornamelijk het Noorden van Nederland. Ook verkopen ze gebruikte machines, die vaak ook door hen gerepareerd worden.

Wat wij bieden

Een uitdagende functie binnen een informele organisatie, met mogelijkheden voor verdere zelfontwikkeling. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden voor deze functie marktconform (volgens de Metaal en Techniek). 

Ben jij de verspaner waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Solliciteer dan voor 28 juni aanstaande. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'verspaner'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via