Vacature: Tegelzetter (doelgroepregister/ Wajong)

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Kantens
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij op zoek naar een participatiebaan waarbij jouw werk oogverblindend is? Dan hebben wij een leuke baan als (leerling) tegelzetter bij een leuke opdrachtgever in Middelstum. Wil jij graag voldaan en tevreden terugkijken op jouw werkdag nadat het voorbereidende tegelwerk bij de klant netjes hebt afgewerkt in de keuken of badkamer. Dan is dit de functie die bij jou past. 

Jij wilt graag voldaan en tevreden terugkijken op een mooie werkdag. Je hebt alles weer netjes afgewerkt en de keuken of badkamer ziet er weer spik en span uit. Als tegelzetter is elke dag weer een nieuwe start met nieuwe mogelijkheden. 

Als  tegelzetter bestaan je werkzaamheden onder andere uit: Sloop-, breek- en hakwerk, voorbewerken van de muren, het op maat maken van wand- en vloertegels, het lijmen van wand- en vloertegels, reparatiewerkzaamheden en daarnaast zorg je voor een goede afwerking. Geen dag zal voor jou hetzelfde zijn. Bij deze opdrachtgever is ervaring niet verreist, er is genoeg tijd- en aandacht om jou de kneepjes van het vak bij te brengen. Belangrijk is dat jij je graag zou willen ontwikkelen als tegelzetter. Na een proefperiode gaat de aanstelling bij wederzijds goedvinden over naar een aanstelling voor minimaal 6 maanden, met mogelijkheid tot verlenging.

Functie-eisen

  • doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak)
  • dienstverlenende persoonlijkheid

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gespecialiseerd in keuken- en badkamermontage en het betegelen van alle soorten wanden en vloeren. Ze werken in opdracht van diverse landelijk bekende keuken- en badkamer leveranciers, maar ook voor de particulier. Ze beperken zich niet tot het installeren en monteren van complete keukens en badkamers. Maar ze zijn ook behulpzaam bij het plaatsen en installeren van een nieuwe afwasmachine, douchecabine of andere accessoires. Zij installeren en monteren met oog voor detail. Dit tot grote tevredenheid van de klanten en diverse leveranciers.

Wat wij bieden

We bieden jou als jobcoachorganisatie een werkplek met goede begeleiding voor bepaalde tijd. Het gaat om een participatiebaan als tegelzetter met een salarisindicatie tussen € 10,- en € 12,- bruto per uur. Wil jij graag als tegelzetter in de buurt van Middelstum aan het werk? Solliciteer dan voor 16 juni 2021 op deze vacature!

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via