Vacature: Vakantiewerk - medewerker kwekerij

  • Salaris Tussen € 3,- en € 10,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Tolbert
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Hé, jij daar! Ben jij op zoek naar een leuk vakantiebaantje in de omgeving van Leek? Heb je een beetje groene vingers of heb je gewoon zin om een lekker zakcentje te verdienen? Als "vakantiewerker - medewerker kwekerij" kunnen we jou een hele afwisselende vakantiebaan aanbieden.

In de kassen en op het terrein van onze opdrachtgever worden vele nieuwe planten gekweekt. Om deze allemaal verkoop-klaar te maken, moet er nog wel het nodige gebeuren. Water geven, onkruid verwijderen, stekjes maken, verpotten, kratten stapelen. Allemaal werkzaamheden die jouw werkdag afwisselend en leuk maken. Samen met collega's zorg je er voor dat alles er piekfijn bij staat en uiteindelijk kan worden verkocht.

Functie-eisen

  • een goed humeur
  • enthousiasme
  • eigen vervoer (fiets, scooter, evt. een auto)

We verwachten echt niet van jou dat je de hele zomervakantie aan het werk gaat. Er moet natuurlijk wel tijd overblijven om leuke dingen te kunnen doen. Dus ben je een aantal dagen per week en / of een aantal weken aaneengesloten beschikbaar, meld je gewoon aan!

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een bedrijf in de omgeving van Leek en waar iedereen de kans krijgt om zichzelf van zijn/haar beste kant te laten zien. Waar op z'n tijd tijd is voor een gezellig praatje en een lolletje, maar waar ook keihard wordt gewerkt.

Wat wij bieden

Via Abiant bieden we jou de mogelijkheid om je eigen geld te verdienen waarbij je zelf kunt bepalen waar je dat geld aan uit wilt geven. Jouw bruto uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en de cao (afspraken) die bij onze opdrachtgevers gelden. Daarnaast werk je met veel leeftijdsgenoten die ook graag een zakcentje willen verdienen.

Ben jij die enthousiaste en hardwerkende vakantiekracht die wij zoeken? Solliciteer dan uiterlijk 10 juli aanstaande. Voor meer informatie of vragen over deze vacature "vakantiewerk - medewerker kwekerij" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via