Vacature: Oproepkracht Abiant Beilen

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboMavoHavoVwoHboWo

Over de functie

Steek jij graag de handen uit de mouwen en ben je graag praktisch bezig? Vind je het leuk om op verschillende klussen te worden ingezet? Dan komen wij graag met jou in contact! Wil je graag weten in welke sectoren je als aanplakker aan de slag kan? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar een Abianter! Echte aanpakkers die op omroepbasis werken en op verschillende klussen worden ingezet. Als aappakker is geen dag het zelfde. Zo wordt je ingezet als bouwopruimer op een grote bouwplaats. En de volgende dag werk je als grondwerker en assisteer je bij drainagewerkzaamheden. Aan het einde van de week kan je ook nog als opperman aan de slag. Andere werkzaamheden waar je aan kunt denken zijn sloopwerkzaamheden, grondwerkzaamheden, montagewerkzaamheden of werk in het groen of bij een boer. De duur van de klussen waar je als aanpakker op wordt ingezet kan variëren van 1 dag tot enkele weken. 

Functie-eisen

  • B rijbewijs
  • eigen vervoer
  • flexibel inzetbaar
  • aanpakkersmentaliteit
  • geldig VCA-certificaat (of bereid deze halen)
  • woonachtig in de omgeving van Beilen

Over het bedrijf

Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Onze kernwaarden zijn betrokken, oprecht en daadkrachtig. Dagelijks zijn ruim 2.000 uitzendmedewerkers namens ons aan de slag. We zijn actief in sectoren die we van haver tot gort kennen, zodat we weten welke mensen er nodig zijn: echte aanpakkers met kennis van zaken. Dat zijn de mensen die bij Abiant werken; Abianters waar we trots op zijn.

Wat wij bieden

Met deze vacature Aanpakker bieden wij jou een functie waarbij je in diverse sectoren zoals bouw, grond-/weg-/waterbouw, groenvoorziening, techniek en de agrarische sector. Het zijn vooral werkzaamheden waarbij je fysiek bezig bent. Als aanpakker wordt je beloond conform de cao die wordt gehanteerd door de opdrachtgever waar je die dagen aan het werk gaat. Het bruto-uurloon kan daarom variëren, maar zal voornamelijk tussen de € 10,- en € 13,- liggen. Een en ander is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Heb je geen vakgerichte opleiding afgerond, maar wil je wel van alles aanpakken? Solliciteer dan voor 30 juni 2021 op de vacature "Aanpakker". Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via